Kostimografkinja Heidi Bivens izdala zvaničnu „Euphoria Fashion“ knjigu
Kostimografkinja Heidi Bivens izdala zvaničnu „Euphoria Fashion“ knjigu

Kostimografkinja Heidi Bivens izdala zvaničnu „Euphoria Fashion“ knjigu

Kostimografkinja serije Euphoria, Heidi Bivens, izdala je zvaničnu knjigu pod nazivom Euphoria Fashion. Knjiga ovekovečuje uticajnu garderobu emisije i razlaže najlegendarnije izglede proizašle iz serije.

Euphoria Fashion

Euphoria Fashion je vodič u razumevanju da je odeća medijum za lično izražavanje. Knjiga nudi jedinstven pogled na modne i beauty odluke koje su ušle u kreiranje vizuelnog identita svakog lika pojedinačno. Kultni izgledi likova iz obe sezone nalaze se razloženi na 272 stranicame ove knjige, kao i behind the scenes proces koji je doveo do njih. Kostimografkinja serije, Heidi Bivens, udružila se sa zabavnom kompanijom A24 kako bi stvorila svojevrsnu Euphoria enciklopediju.

Od kada znam za sebe, razumela sam koncept da odeća može biti kanal za prenošenje ličnosti i ukusa.“ – Heidi Bivens

Uticaj koji je Euphoria imala na način na koji doživljavamo modu i šminku neosporiv je do te mere da slobodno možemo podeliti svet na vreme pre serije i vreme posle izlaska serije. Odjednom, šljokice i cirkoni na očima deo su svakodnevnice mladih širom sveta, a back to school autfiti dobili su sasvim novo značenje.

Behind the -Euphoria- scenes

Euphoria Fashion sadrži intimne razgovore sa članovima glumačke ekipe kao što su Zendaya, Hunter Schafer i Alexa Demie. Takođe, sadrži ekskluzivna pitanja i odgovori sa svetskim poznatim modnim kućama i dizajnerima kao što su Coperni i Arianne Phillips. 

Knjiga počinje uvodom koji je napisao modni dizajner i bivši kreativni direktor kompanije Moschino, Jeremy Scott, koji je ujedno dizajnirao Moschino haljinu po meri za lik Sydney Sweeney u drugoj sezoni.

Šminkerka Doniella Davy, koja je umnogome doprinela kreiranju ikoničnog vizuelnog identiteta serije, takođe je učestvovala u stvaranju ove svojevrsne enciklopedije koja ovekovečuje čuvenu modu i šminku serije Euphoria.

Omot knjige je ljubičast sa srebrnim holografskim natpisom, negujući karakterističnu estetiku serije. Na koricama se nalazi Hunter Schafer u svojoj ulozi Jules u jednom od njenih najprepoznatljivijih izdanja – neon, ekspresivnoj šminki.

Knjiga je dostupna na A24 Web prodajnoj stranici za 60 američkih dolara.

Foto. A24 Web Shop

Učitati još
Zatvori