Zvanična presuda: Ponovo nosimo bele senke za oči
Zvanična presuda: Ponovo nosimo bele senke za oči

Zvanična presuda: Ponovo nosimo
bele senke za oči

Marc Jacobs nas je poslednjom kampanjom vratio direktno u dvehiljadite i time doneo presudu u korist y2k, kako estetike, tako i celokupnog lifestyle-a. Ovim potezom označen je zvaničan kraj hypebeast ere. Ako ponovo nosimo Stam torbe, farmerke niskog struka i slušamo Ashanti, jasno je da je bilo izvesno kada ćemo početi da se šminkamo kao Paris Hilton i Nicole Richie sa početka milenijuma. Obrve smo već stanjili, konture ublažili, a sada je došao trenutak i za bele senke. Preko celog oka, naravno.

Cool girls wear white

Kada cool devojke poput atraktivnog modela Gabbriette i omiljene nam glumice Alexe Demie počnu sve učestalije da nose bele senke za oči, jedno je sigurno – novi (stari) trend alert je na pomolu. Stoga, vreme je da (barem na trenutak) ostavite po strani nude nijanse i uskočite u y2k vremeplov.

Get messy

Oštre linije i pravilno nanešena senka takođe nisu opcija. Zamažite prste i prepustite se all white everything mantri koju danas propovedamo. Predlažemo da look upotpunite istaknutim usnama u braon nijansama – tamnijom olovkom iscrtatje usta, a zatim izabrite ruž u nešto svetlijim tonovima kako biste postigli takozvani ombre efekat.

Journal izbor: Bele senke za oči

Budite među prvima koji će prigrliti ovaj comeback i zakoračite u 2000-te. U nastavku sledi Journal izbor icy-belih senki kojima možete da rekreirate pomenute make-up look-ove.

Catrice
GOLDEN ROSE
Deborah
Maybelline
mac
Shiseido
dior
Chanel

Foto: Instagram, Profimedia, Promo

Učitati još
Zatvori