Nespresso predstavio VERTUO inovaciju u pripremi kafe
Nespresso predstavio VERTUO inovaciju u pripremi kafe

Nespresso predstavio VERTUO
inovaciju u pripremi kafe

Verujemo da imate svoju omiljenu vrstu kafe, ali vreme je da probate nešto posebno i drugačije. Nespresso nas je uveo u novu dimenziju kafe – veoma jednostavno, samo jednim pritiskom na dugme pripremite kafu željene dužine. Novi inovativni VERTUO sistem vam nudi mogućnost da uživate u čak pet različitih dužina kafe. 

Svetski poznati brend Nespresso, pionir u dizajniranju sistema kafe u kapsulama, na srpsko tržište doneo je VERTUO – jedinstven način pripreme omiljenog napitka. Uz pomoć inovativne tehnologije VERTUO aparat priprema kafu koja ima izuzetnu punoću ukusa, a njena kremasta tekstura sigurno će zadovoljiti i one sa najistančanijim ukusom. Novina koje će oduševiti prave poznavaoce i ljubitelje kafe je i to što uz pomoć VERTUO aparata imate mogućnost da sa samo jednom kapsulom i samo jednim pritiskom na dugme, pripremite kafu u kojoj možete uživati tokom čitavog popodneva. Osmislite nove rituale, podelite VERTUO najduže kafe sa članovima porodice, prijateljima, kolegama. Nema ničeg lepšeg od zajedničkih trenutaka provedenih uz šoljicu kafe. Takođe, kada govorimo o izboru kafe ova linija nudi čak 35 potpuno različitih.

Uz pomoć četiri veličine kapsula možete pripremiti pet različitih dužina kafe – od klasične Espresso do velike šolje u kojoj možete uživati u svim prilikama.

Kako ovaj sistem funkcioniše i po čemu je još poseban? 

Uz novu Nespresso CentrifusionTM tehnologiju, samo jednim pritiskom na dugme pripremićete kratku ili dugu kafu i obe će imati vrhunsku kremoznost i punoću aroma. Inteligentni sistem ekstrakcije pruža neverovatno visok nivo preciznosti jer VERTUO aparat prepoznaje bar – kod na kapsuli i u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kafu u željenoj dužini.

Virtuozno, zar ne? Zato se zove VERTUO.

„Naziv VERTUO i potiče od reči Virtuoso, što znači ovladavanje stručnošću. Ovakav naziv nije slučajno odabran, cela linija ima za cilj da ponudi ljubiteljima različitih dužina kafe najbolju, najkvalitetniju kafu iz samo jedne kapsule. A s obzirom na to da je višesatno ispijanje kafe naša tradicija, ne sumnjamo u to da će Vertuo linija uskoro postati hit i kod nas“, – rekla je Bojana Guteša, regionalna direktorka marketinga za brend Nespresso.

Predstavljanje nove linije obeleženo je Nespresso VERTUO brunch-om koji je organizovan u poznatom beogradskom restoranu City Garden gde su se okupili brojni predstavnici medija i uticajni influenseri poput Mile Vujisić, Brane Antović, Tatjane Bosanac, kao i glumice Jelene Gavrilović, glumca i TV voditelja Slobodana Stefanovića, fotografa Miloša Nadaždina i mnogih drugih. Posle gastronomskih specijaliteta koji su se savršeno slagali uz Nespresso VERTUO arome, gosti su uživali u ukusima najkvalitetnije kafe. Imali su priliku iz prve ruke da saznaju sve o novoj VERTUO liniji, a masterclass je održala Nespresso Coffee ambasadorka Maja Milovanović.

VERTUO liniju možete pronaći i na Nespresso web shopu, kao i u Nespresso buticima. Budući da se radi o novoj liniji, najbolje je da posetite najbliži Nespresso Boutique jer će vas tamo dočekati ljubazno osoblje uz čije ćete savete odabrati kapsule i VERTUO aparat koji će vam omogućiti da tokom čitavog dana uživate u aromama kafe koja je napravljena baš za vas.

Foto:Nespresso/Skart Media

Učitati još
Zatvori