EUPHORIA glumica sprema novi filmski projekat
EUPHORIA glumica sprema novi filmski projekat

EUPHORIA glumica sprema novi
filmski projekat

Glumica popularne HBO serije Euphoria, Hunter Schafer, pridružuje se sastavu glumaca za Lionsgateov novi film A ballad about a songbird and a snake. U pitanju je četvrta knjiga u Hunger Games serijalu, koja će dobiti svoju filmsku adaptaciju krajem 2023. godine.

Hunter Schafer

Film je spin-off, odnosno prednastavak ostalih filmova u serijalu. Smeštena je decenijama pre avantura Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence). A ballad about a songbird and a snake vrti se oko Coriolanusa Snowa, ambicioznog dečaka koji na kraju postaje tiranski vođa distopijske zemlje Panem.

Euphoria glumica tumači ulogu Tigris Snow, Coriolanusove rođake i poverenice, koja ga savetuje u svemu – od uloge mentora do srži njegovog moralnog kompasa. Radnja dalje prati nekadašnju moćnu porodicu Snow koja sada doživljava teška vremena. Njihova sudbina zavisi od Coriolanusove šanse da svojom mudrošću i manevrisanjem pomogne učesnicima da osvoje igre.

Film možemo očekivati u bioskopima u novembru 2023. godine, a Lionsgate se nada da će njihova najuspešnija franšiza ponovo biti pokrenuta i da će imati još nastavaka.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori