Rumor has it: Paul Mescal i Ayo Edebiri zajedno u romantičnoj komediji?
Rumor has it: Paul Mescal i Ayo Edebiri zajedno u romantičnoj komediji?

Rumor has it: Paul Mescal i Ayo Edebiri
zajedno u romantičnoj komediji?

Paul Mescal i Ayo Edebiri objavili su selfie na Dan svetog Patrika i Internet se još uvek oporavlja.

I Paul i Ayo uživaju veliku popularnost već neko vreme. Mescal se proslavio serijom Normal People, nakon čega je igrao u Oskarom-nominovanom Aftersun, da bi najskorije bio u jednako popularnom filmu All of us Strangers. Ayo Edebiri igra glavnu žensku ulogu u seriji The Bear, čije su treća (i četvrta) sezona nedavno potvrđene. Ovi glumci su booked and busy, ali to ne znači da nemaju vremena i za zabavu i druženje. Tako, Paul i Ayo su zajedno proslavili Dan svetog Patrika i ovekovečili taj momenat.

Romcom prema knjizi Book Lovers?

Fanovi ovog glumačkog dua smatraju da, kada se Holivud pita, ništa nije slučajno. To je po svemu sudeći slučaj i sa fotografijom koju je Ayo objavila na Instagramu. Deep dive fanova doveo je do teorije da su Paul i Ayo sledeći glumački par (na platnu) i da je reč o romantičnoj komediji baziranoj na knjizi Book Lovers, autorke Emily Henry.

Ova teorija gotovo da je potvrđena nakon što je Emily repostovala selfi Paula i Ayo na svoj Instagram. Pored nje, fotografiju je objavila i scenaristkinja Yulin Kuang. Knjige People We Meet on VacationBeach Read i Book Lovers Emily Henry su, navodno, sve u procesu ekranizacije. Sama autorka je izjavila kako bi volela da u romantičnoj komediji vidi Paula i Ayo kao par, a ukoliko se desi da se ove knjige spoje u trilogiju, nije neobično zamisliti da će upravo popularni glumci biti protagonisti. Paul Mescal je već izrazio želju da sa Ayo snimi film, te da bi mu se dopao challenge romantične komedije. Ostaje nam da vidimo da li su spekulacije bile tačne – i da čekamo datum potencijalnog filma.

Učitati još
Zatvori