It’s official: Treća sezona serije „The Bear” izlazi u junu
It’s official: Treća sezona serije „The Bear” izlazi u junu

It’s official: Treća sezona serije
„The Bear” izlazi u junu

Početak godine bio je odličan za glumačku postavu i producente serije The Bear. Serija je na ovogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa osvojila nagradu u kategoriji Najbolja komedija, a isto to učinili su i glumac Jeremy Allen White, te glumica Ayo Edebiri. Nedugo zatim, u najvažnijoj televizijskoj noći tokom koje se dodeljuju Emmy nagrade ova serija je još jednom odnela niz nagrada – ovaj put, čak šest.

Već popularnoj seriji je na taj način porasla gledanost, a verovatno je u poslednjih mesec dana dobila bezbroj novih obožavatelja. Stoga smo sigurni da će sve njene ljubitelje, kako nove, tako i stare, obradovati činjenica da konačno znamo kada izlazi treća sezona.

Coming soon – in june 

Nakon prve i druge sezone, te ostvarenim uspesima među kritikom i publikom, treća sezona se već duže vreme najavljuje i očekuje. Međutim, direktor produkcijske kuće FX John Landgraf sada je zvanično potvrdio da će nove epizode biti dostupne za gledanje već od juna.

Iako pored toga nije odao previše detalja, saznali smo da će i ovaj put streaming platforma Hulu objaviti sve epizode tokom istog dana. A kao glavni razlog za to naveo je činjenicu da serija ima uzbudljiv kraj, te da gledaocima ne želi da oduzme mogućnost da ju, ukoliko žele, završe u jednom danu.

Fenomen The Bear

Serija The Bear pre početka emitovanja nije privlačila previše pažnje. Međutim, već nakon prvih nekoliko epizoda, uspela je da dobije status svojevrsnog fenomena. Prva sezona izašla je u junu 2022. godine, a druga u junu 2023. godine.

Dakle, ukoliko ovu seriju još uvek niste pogledali, sada je pravi trenutak. Dramatična priča o porodici svoj uspeh duguje kako nepredividom scenariju koji žanr trilera smešta – ni manje ni više – nego u restoransku kuhinju, tako i izvanrednim izvedbama glumačke ekipe.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori