Beogradski irski festival traje, a mi smo pronašli dva irska paba u gradu koja morate posetiti
Beogradski irski festival traje, a mi smo pronašli dva irska paba u gradu koja morate posetiti

Beogradski irski festival traje, a mi smo pronašli dva irska paba u gradu koja morate posetiti

Beogradski irski festival traje od 8. do 18. marta i grad je definitivno obojen u zeleno. Dan Svetog Patrika, koji se obeležava 17. marta širom sveta, biće ozvaničen i u Beogradu kada će mnoge lokacije u gradu zasveteleti u zelenoj boji. Naravno, to je i idealno vreme da posetite irski pab i u autentičnoj irskoj atmosferi proslavite praznik. Tim povodom, pronašli smo dva paba u Beogradu koja morate posetiti – posebno sada.

Beerland pub

Irski pabovi popularni su širom sveta. Oni su za mnoge mesto okupljanja koje ne iziskuje previše dileme oko toga šta ih očekuje – opuštena atmosfera, niske cene i dobra ekipa su u srži tipičnog irish pub-a. Jedan od njih je Beerland pub, lociran na Banovom brdu, tačnije u Požeškoj 138a.

Veliki izbor piva, domaćih i stranih, čini Beerland popularnom pub destinacijom. Na meniju su i brojna jela tipična za pabove, poput pilećih štapića, kobasica i burgera. Iznenadila nas je i činjenica da je Beerland dobro mesto za vikend brunch. Zvezde ovog doručak-ručak obroka, poput američkih palačinki i omleta, takođe možete probati u Beerlandu.

The Three Carrots Irish Pub

The Three Carrots Irish Pub, iliti Tri lepe šargarepe, je ultimativni irski pab u Beogradu. To je vidljivo od samog ulaska u lokal. Zadimljena svetla, booth-style stolovi, drvo, raspoloženi barmeni, utakmice na tv ekranima – sve je tu.

Ovaj irski pab, lociran u ulici Kneza Miloša 16 je mesto koje morate posetiti ukoliko želite da Dan Svetog Patrika provedete u pravoj irskoj atmosferi. Organizovana tematska žurka već je tradicija ovog mesta. The Three Carrots Irish Pub je i prvi Guinness pab u Beogradu. Ukoliko ste ljubitelji piva, ovo je mesto koje morate posetiti. Izbora je mnogo, ali za ljubitelje klasika, svakako je obavezno degustirati čuveni Guinness. Dodatni plus? Odlična rok muzika i opuštena atmosfera. Bilo da je reč o velikom irskom prazniku ili casual happy hour piću, The Three Carrots Irish Pub je mesto koji morate posetiti. Na meniju je i istoimeno pivo paba, kao i brojni kokteli od piva i viski.

Učitati još
Zatvori