Vodimo vas u italijansku seosku kuću gde je snimana popularna mini serija Normal People
Vodimo vas u italijansku seosku kuću gde je snimana popularna mini serija Normal People

Vodimo vas u italijansku seosku kuću gde je snimana popularna mini serija Normal People

Već znate o čemu se radi, zato dobrodošli nazad. Vodimo vas u još jednu kultnu kuću svetske kinematografije u kojoj imate mogućnost da odsedate i uđete u fiktivni svet vašeg omiljenog filma ili serije. Do sada su to bile vila Don Vita Corleonea, porodični dom Harry Pottera, kuća popularnog princa iz Bel-Era, a poslednje smo obradovali fanove kultnog serijala filmova Twilight kućom Belle Swan. Ovaj put izmeštamo vas iz malog kišnog grada Forks, i vodimo vas u prelepu italijansku seosku kuću, ili bolje reći vilu, gde je snimana popularna mini serija Normal People.

Ako ste gledali TV adaptaciju romana Normal People autorke Sally Rooney, onda znate za neverovatnu italijansku kuću glavnog lika Marianne gde ona i Connel zajedno provode letnje dane. U ovoj romantičnoj vili možete da odsedate zahvaljujući platforme Airbnb.

Ne morate da budete fanovi serije Normal People kako biste uživali u odesedanju u ovom smeštaju. Imanje Verzano je drevna seoska kuća sa posebnim šarmom, uronjena u rimsku prirodu i pripada istoj porodici više od 150 godina. Imaćete priliku da uživate u neuporedivom pogledu, sa dobro održavanim parkom i prelepim bazenom.

Imanje Verzano

Apartman ima poseban ulaz u jednu od dve seoske kuće. Ovo neverovatno imanje kombinuje udobnost sa šarmom seoske kuće. Sistemi su moderni, a zadržavaju veliki deo nameštaja iz tog perioda. Apartman može da primi do 6 osoba u dve prostrane spavaće sobe, trpezariju, dnevni boravak, čajnu kuhinju i moderno kupatilo. Vila je idealna za opuštanje pored bazena i uživanje u rustičnom ambijentu imanja smeštenog u prelepoj Italiji.

Ovo je bio još jedan zanimljiv smeštaj koji ispunjava želje fanova različitih filmova i serija da odsedaju upravo u kućama koje su toliko zavoleli na ekranu. Na vama ostaje da pretpostavite koji Airbnb nastao od poznatog filmskog seta vas čeka sledeći put.

Foto. Airbnb

Učitati još
Zatvori