Boja cigle je neočekivani hit letnje sezone – ovako je stilizujemo
Boja cigle je neočekivani hit letnje sezone – ovako je stilizujemo

Boja cigle je neočekivani hit letnje sezone
– ovako je stilizujemo

Boja cigle, koju možemo nazvati i tamnonarandžastom, pa čak i bojom merlota, neočekivani je trend letnje sezone koja je u zaletu. Nakon još jedne nijanse narandžaste boje – tiger orange – o kojoj smo nedavno pisali, boja cigle nudi pomalo drukčiju viziju letnjih dana. Ovu boju zamišljamo da nosimo kada (konačno) uhvatimo više zraka sunca i budemo preplanuli, u letnjim danima i noćima. Naši favoriti iz high-street radnja upotpuniće ovu viziju.

Boja cigle


Mnogo je trendova koje volimo ovog leta. Pored mikro i sportskih šortseva, te animal (leopard i zebra) printa, popularni su i neki od klasičnih komada, poput cvetnih haljina. Boja cigle može postati propratni deo brojnih estetika. Takođe, možemo da predvidimo da će se trend boje cigle zadržati i nakon letnje sezone. Podjednako se dobro slaže sa belim i bež nijansama koliko i sa onim jesenje braon.

Što se stilizovanja tiče, početna tačka može biti kupaći boje cigle, koji se odlično kombinuje sa kolor koordinisanim setovima. Lanene košulje i elegantne maxi haljine takođe su hit kada je boja cigle u pitanju.

Aksesoari su ključni


Možda i omiljeni način davanja omaža trendu boje cigle jesu aksesoari. Ako je sudeći po Instagramu, upravo su aksesoari ključni – kada je boja cigle u pitanju, ali i in general. Poseban hit su torbe u boji cigle, koje se slažu podjednako dobro uz monohromatski outfit, koliko i uz pruge i animal print. Za noćnu varijantu izdvajamo kitten heel sandale u ovoj boji, a koje smo pronašli u Zari.

Učitati još
Zatvori