Trend alert: Tiger orange je nijansa sezone
Trend alert: Tiger orange je nijansa sezone

Trend alert: Tiger orange je nijansa sezone

Tiger orange je nova it boja sezone. Ova jarka nijansa narandžaste boje naš je izbor za prolećni refresh ormara, bilo da je reč o odeći ili aksesoarima.

Ukoliko želite statement outfit, trik je (uglavnom) u bojama. Tiger orange nijansa idealan je saveznik za estetičan i veseo fit – a mi smo na Instagramu pronašli ultimativnu inspiraciju.

Tiger orange / Kako je stilizujemo?

Jarke boje definitivno uživaju popularnost. Prada ih je uvrstila u svoju kolekciju satenskih cipela, a Lewis Hamilton nosi crvenu kao simbol partnerstva sa Ferrarijem. Sada dominira narandžasta boja, koju smo prvo uočili na noktima – retro half moon manikir dizajn u narandžastoj boji posebno nam se dopao.

Sada je moderna jarka nijansa narandžaste boje, već uveliko prolećnog favorita. Tiger orange nijansa idealno se slaže uz belu i plavu boju – Rita Montezuma nosila je belu majicu sa printom sladoleda u toj nijansi i lanenim, prugastim pantalonama.

Za hrabre (i preplanule), ceo outfit u ovoj nijansi je odličan izbor, posebno ukoliko ste negde na tropskom odmoru. Visoke temperature iznenadile su nas početkom meseca i ako su uvertira za leto kakvo nas očekuje – pravo je vreme za shopping odevnog komada u tiger orange nijansi. Amelia Mehta izabrala je haljinu u ovoj nijansi i istu ukombinovala sa zabavnim, oversized nakitom (koji je takođe u trendu).

It bag alert

Popularne su i torbe u tiger orange nijansi, koje se odlično slažu uz klasičan blue jeans + white shirt outfit. Rita Montezuma je tiger orange nijansu uklopila uz još jedan novi trend – to su ogrlice od kanapa.

Po njenom primeru vidimo i da ova nijansa, ovaj put u vidu aksesoara, odlično ide uz nijanse bež i braon. Ako je sudeći po Instagramu, upravo je torba u tiger orange nijansi nešto što nam treba – svaki outfit čini zanimljivijim i asocira na leto. Aperol spritz u ruci i tiger orange torba na ramenu? It’s a vibe.

Učitati još
Zatvori