Cvetna haljina je letnji klasik – pronašli smo omiljene high-street modele u trenutnim kolekcijama
Cvetna haljina je letnji klasik – pronašli smo omiljene high-street modele u trenutnim kolekcijama

Cvetna haljina je letnji klasik – pronašli smo omiljene high-street modele u trenutnim kolekcijama

Cvetni print je uvek in – bez obzira na to šta kažu u filmu The Devil Wears Prada. Poseban favorit Journal tima svakako su haljine sa cvetnim printom, koje su letnji klasik iz više razloga.

U zavisnosti od vaše estetike i stila, cvetnu haljinu možete nositi na hiljadu i jedan način. Pronašli smo inspiraciju, ali i high-street favorite u trenutnim kolekcijama.

Florals for summer

Cvetna haljina jedan je od onih odevnih komada koji su staple letnjeg ormara. Ženstvene, ali i praktične, cvetne haljine odličan su izbor za mnoštvo različitih događaja. Nosimo ih u šetnje i u izlaske. U zavisnosti od dužine i materijala (naš favorit uvek su one od lana ili pamuka), mogu biti i odličan letnji poslovni outfit. Ove sezone, nakon što su se slip haljine (ponovo) našle na Journalovom modnom radaru, u trendu su sada podjednako girly cvetne haljine. Možda je za to zaslužna i #GardenGirl estetika koja je zavladala na TikToku?

Kezia Cook odabrala je da cvetnu haljinu u ultra-popularnoj puter žutoj nijansi. Istu je uklopila sa Mary Jane cipelama i matching kožnom torbom. Dok se još uvek nalazimo u prelaznom periodu iz prolećnih u letnjih dana, dešava se da nas iznenadi i poneki hladniji dan. Tada se ugledamo na outfit Ampare Carrillo, koja je cvetnu haljinu nosila preko jeans + t shirt kombinacije. Njenu haljinu smo, btw, pronašli u trenutnoj kolekciji Bershke.

Vicky Montanari, devojka čiju smo modnu mantru detaljno analizirali, takođe je ljubiteljka cvetnih haljina. Ove sezone, trendy aksesoar u vidu torbe u tiger orange nijansi bio je njen izbor za stilizovanje cvetne haljine.

Šešir u bucket stilu upotpunio je ovaj outfit, koji planiramo da rekreiramo što pre.

Učitati još
Zatvori