Kolor koordinisani setovi kao najbolji prijatelj letnje sezone – donosimo high-street favorite
Kolor koordinisani setovi kao najbolji prijatelj letnje sezone – donosimo high-street favorite

Kolor koordinisani setovi kao najbolji prijatelj letnje sezone – donosimo high-street favorite

Shavtili smo da je monohromatski look jedan od vodećih trendova ovog leta. U više navrata letnji capsule orman prepisali smo hihg-street web izlozima, pogotovo famoznoj special prieces kategoriji, s obzirom na to da ne postoji ništa bolje nego biti u trendu i on a budget. Naš letnji wishlist nakon traganja po online portalima, počeo je da vodi samostalnu politiku. Kupaći kostimi su tu, beach cover ups pa čak i mini teksas suknje. Međutim na gateway packing listi nešto je i dalje nedostajalo.

Kako smo inspiraciju za nove autfite bazirali na omiljenim modnim bloger/ima/kama, jedna od njih bila je i italijanska miljenica Veronica Ferraro. Ove sezone favorizovala je setove, te smo se dosetili da se baš oni predstavljaju kao poslednji deo naše (modne) puzle. Međutim, ovu dvodelnu sagu digli smo na viši nivo i uvezali je sa kolor koordinisanom tematikom.

Kolor koordinisani set u modnoj računici predstavlja pozitivan rezultat, a high-street se još jednom našao u ulozi našeg oslonca i prezentovao komade koji su se našli na listi letnjih favorita.

She is so (monochromatic) chic


In nude color palette, we trust.

Pre nego se osvrnemo na high-street favorite, bitno je da razjasnimo šta sve podrazumevamo pod kolor koordinacijom. Ovaj modni pravac u svoju suštinu najčešće ubraja monohromatske autfite, međutim oni nisu jedini koji ga čine. Čak i ako se odevna kombinacija bazira na nekoj vrsti printa, ona i dalje može biti kolor koordinisana. Samo je bitno da je šara od istog materijala i tona.

Kao prvenac kolor koordinisanih setova, izabrali smo one monohromatskog izraza, te ćemo se kasnije fokusirati na malo kompleksnije šare. Kada nosite set, pre svega se osećate put together. Sve ide jedno s drugim jer je tako i krojeno te ste bez puno razmišljanja izabrali stylish kombinaciju. Ovog puta okrenuli smo se chic kategoriji i setovima čiji lagani materijali i krojevi savršeno pristaju letnjem periodu.

Dress code is – divine


Kolor koordinisani setovi mogu biti odličan izbor čak i za girly look. Top i dugačka suknja na neki način predstavljaju najbljeg prijatelja ovog modnog pravca. S topom i suknjom iste boje, printa ili teksture ne možete pogrešiti. Blo da idete u noćni izlazak, na plažu ili na posao, različiti matetijali u sklopu pomenutog pravca mogu biti vaš verni saputnik. Dugačke suknje u kombinaciji sa (pogotovo satenskim) košuljama predstavljaju najbrži put do stylish kreacije.

You can do prints and more colors, but make them match


Stigli smo i do printova, i ako već vrlo dobro znamo koji će ove sezone uzeti vođstvo. Ovog puta popriličn smo sigurni da će to biti zmija. Ova smela šara misteriozno se provlači našim ormanima, te ju je teško izbeći. I ako niste fan printova, na neki način zmijskom morate progledati kroz prste. S druge strane, i ako kombinacija ima više boja u sebi, i dalje je kolor koordinisan, samo je bitno da se isti tonovi ponavljaju na oba dela seta. Da li ćete igrati monohromatsku igru ili u svoj autfit ubaciti još neku boju, na vama je ali – make them match.

Setovi za leto: Kolor koordinacija kao modni pravac koji sledimo
ZARA
Učitati još
Zatvori