Nakon leopard printa, zvezda letnje sezone biće zebra print
Nakon leopard printa, zvezda letnje sezone biće zebra print

Nakon leopard printa, zvezda letnje
sezone biće zebra print

Animal print već neko vreme vlada modnom scenom. Dok je to prethodnih nekoliko sezona bio leopard print, koji smo nosili (i nosimo) kad je u pitanju odeća, obuća, pa i manikir, sada je vreme za zebra print.

Zebra print primetili smo kao trend novih kolekcija high-street brendova. Da li će, i u kojoj meri zebra print preuzeti titulu leopard printu kada je dezen u pitanju – ostaje da vidimo. Svakako, imamo inspiraciju za njegovo stilizovanje, kao i trusty šoping vodič.

Zebra print is it


Zebra print je veoma zahvalan za stilizovanje. Budući da je njegova baza, praktično, kombinacija bele i crne boje, brojne druge nijanse slažu se uz njega. Posebno chic vibe postižemo kombinacijom zebra printa sa jarkim nijansama poput crvene ili zelene, a la Vicky Montanari.

Minimalistički look je, sa druge strane, postigla Anne Lauremais, kombinovanjem farmerki i majice sa štiklama u zebra printu. Ipak, zebra print ne dolazi samo u klasičnoj crno-beloj nijansi. Popularan je zebra print inspirisan nijansama braon boje, koji je na Journalovom spotted on Instagram radaru.

Make it personal


Kada su neka osnovna pravila u pitanju – gotovo ista važe za zebra, kao i za bilo koji drugi animal print. Ukoliko je, na primer, haljina ili suknja koju nosite u zebra printu, ostatak outfita neka bude u suptilnijim tonovima i bojama koje se slažu uz print.

Ako su, sa druge strane, u pitanju torba, marama ili sandale u zebra printu, ostatak outfita može biti i basic, ali i ne mora. Pravila su uvek tu da se prilagode ličnom stilu.

Učitati još
Zatvori