Hot pants summer: Ovog leta nosiće se mikro šortsevi
Hot pants summer: Ovog leta nosiće se mikro šortsevi

Hot pants summer: Ovog leta
nosiće se mikro šortsevi

Trend mikro odevnih komada najpopularniji je u letnjoj sezoni, kada je i najpraktičnije da nosimo što manje garderobe usled veoma visokih temperatura.

Nakon što je modna kuća Miu Miu (koja trenutno važi za najpopularniju po svim mogućim istraživačkim parametrima) pre par sezona proslavila mikro suknje, ove sezone njih menjamo za ultra kratke šortseve.

Sezona je zvanično otvorena na muzičkom festivalu Coachella, da bi se trend ubrzo preselio na ulice i postao sastavni deo streetstyle kulture za sezonu spring/summer ‘24.  

Hot girls  pants summer

Kratki šortsevi dolaze nam u raznim varijantama – teksas, kožni, pleteni / jednobojni ili šareni. Stilizovanje komada kakav je mikro šorts zahteva promišljene odluke kako bismo izbegli bilo kakav vid vulgarnosti, tako da za dnevne varijante izbegavamo obuću na visoku potpeticu (kitten heel je prihvatljiva opcija). Kaubojke, bajkerske čizme i loafersice na platformu su naša topla preporuka, dok su papuče i patike uvek potencijalna opcija.

Kada je kombinovanje boja u pitanju imamo dve struje / minimalizam i maksimalizam. Kombinujemo ili neutralne tonove, sa naglaskom na crnu, belu, bež i braon ili miksamo sve jarke boje jer, leti je (ipak) sve dozvoljeno, bar kada su modne igre u pitanju.

Mikro šortsevi
@camilacoelho

Mikro šortsevi kao beg od stilske monotonije

No pants summer u eri intezivnog globalnog zagrevanja uvodi se kao standard – od jutra pa sve do mraka. Naš savet je da za ovo leto spremite tri bazna šortsa / teksas, crni i jedan heklani šareni / koja ćete stilizovati na različite gornje delove i obuću.

Sezona razigranih boja i atraktivnog aksesoara je iza ugla, nemojte se bojati da izađete iz svoje stilske komfor zone. Journal beauty pro tip je da, dok ne odete na more, na noge mažete gradual selt tan losion kako biste postigli preplanuli izgled za duge graske šetnje u – mirko šortsevima.

@xeniaadonts
Učitati još
Zatvori