Dolly Parton je na zadatku da pronađe tri dvojnice – evo i zašto
Dolly Parton je na zadatku da pronađe tri dvojnice – evo i zašto

Dolly Parton je na zadatku da pronađe
tri dvojnice – evo i zašto

Veliki broj poznatih muzičara u narednih godinu dana dobiće biografske filmove. Michael Jackson, Amy Winehouse i Bob Marley samo su neki od njih. Ipak, Dolly Parton odlučila se na sličan, ali nešto drugačiji korak.

Legenda country muzike planira da predstavi svoj život i karijeru kroz jedinstveni mjuzikl na Brodveju, a čini se da je veći deo posla već obavila. Međutim, preostaje joj samo da pronađe tri osobe koje će predstaviti pevačicu u tri različite životne faze.

Broadway x Dolly Parton

Pevačica Dolly Parton je u nedavnom intervjuu otkrila da je oduvek imala želju da ispriča svoju životnu priču na poseban i drugačiji način, a rešenje za to je pronašla u brodvejskom mjuziklu. Takođe, tom prilikom je priznala kako želi da bude uključena u celokupan proces i pomogne koliko god je to moguće, te da postoji mogućnost da se u mjuziklu pojave neka dobro poznata lica.

Ipak, ovo nije prvi put da je pevačica uplovila u producentske vode. Naprotiv, to je delimično učinila nekoliko decenija ranije kroz popularnu seriju Buffy the Vampire Slayer koja će, sudeći po spekulacijama, možda dobiti reboot.

Iako su tekst i muzika skoro gotovi, Dolly je i dalje na specijalnom zadatku. A on uključuje pronalaženje njenih dvojnica. Štaviše, u planu joj je da uskoro održi Dolly Contest u cilju da pronađe osobe koje će tumačiti uloge little Dolly, earlier years Dolly older Dolly. Takođe, naglasila je da će uzeti u obzir čak i kandidate bez ikakvog iskustva jer se, po njenom mišljenju, nikada ne zna gde se krije najbolji izbor.

U mjuziklu će se verovatno pojaviti i sama pevačica, a premijera će se održati tokom 2025. godine. Do toga je trebalo da dođe mnogo ranije sa obzirom na to da je mjuzikl u planu još od 2016. godine, ali su različiti događaji odložili njegovu finalizaciju. Ipak, sada se čini da nikada nije bio bliže.

Foto: Instagram @dollyparton

Učitati još
Zatvori