Pogledajte trailer za „Back to Black” – biografski film o Amy Winehouse
Pogledajte trailer za „Back to Black” – biografski film o Amy Winehouse

Pogledajte trailer za „Back to Black” –
biografski film o Amy Winehouse

Nakon što su se tokom prošle godine pojavile prve fotografije sa snimanja biografskog filma o životu Amy Winehouse pod nazivom Back to Black, imali smo veoma malo informacija. Snimanje filma bilo je u početnom stadijumu, a jedino što smo sa sigurnošću mogli da kažemo jeste da ulogu britanske pevačice tumači Marisa Abela, a ulogu njenog oca glumac Eddie Marsan.

Osim njih dvoje, tada smo saznali i da u filmu glumi Ryan O’Doherty, i to Chrisa Taylora – nekadašnjeg partnera britanske pevačice za kog se veruje da je bio inspiricija za pisanje hita Stronger Than Me. A sada, konačno smo dobili i zvaničan trailer.

Profimedia
Profimedia

You go back to her, and I go – Back to Black

Simboličnog naziva Back To Black koji referiše na istoimenu pesmu, biografski film delo je britanske rediteljke Sam Taylor-Johnson koja je najpoznatija po radu na filmovima Nowhere Boy i Fifty Shades of Grey.

Film će prikazati kako uspešnu karijeru britanske pevačice, tako i delove iz njenog privatnog života. Takođe, imaćemo priliku da vidimo kako je Amy Winehouse od potpuno nepoznate džez pevačice jedinstvenog izraza postala jedna od najnagrađivanijih umetnica na muzičkoj sceni. Biopic fokus će se staviti na početak njene karijere, a nadamo se da će za razliku od prvog dokumentarca pod nazivom Amy biti umnogome realističniji.

Kada ćemo imati priliku da pogledamo Back To Black?

Prema prvim informacijama, premijera biografskog filma o Amy Winehouse zakazana je za 12. april. Međutim, ovaj datum za sada važi isključivo za britanske bioskope, te još uvek ostaje nepoznanica kada ćemo imati priliku da ga pogledamo u domaćim bioskopima. A do tada, u mislima će nam ostati urezana upečatljiva rečenica koja odzvanja kroz trailer: I don’t write music to be famous – I write songs because I don’t know what I’d do if I didn’t.

Ovo je još jedan u nizu biografskih filmova koje ćemo imati priliku da pogledamo u narednom periodu. A ukoliko još uvek niste, predlažemo da pogledate i ostvarenje koje govori o životu i karijeri Whitney Houston pod nazivom I Wanna Dance With Somebody.

Foto: Profimedia / Youtube @studiocanaluk / Instagram @backtoblackfilm

Učitati još
Zatvori