P.Diddy: Snimak kao dokaz fizičkog nasilja
P.Diddy: Snimak kao dokaz fizičkog nasilja

P.Diddy: Snimak kao dokaz fizičkog nasilja

Holivudska drama konačno dobija svoj epilog, kako je CNN objavio snimak iz 2016. godine na kojem se vidi da reper i muzički mogul Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, fizički zlostavlja svoju tadašnju devojku Cassie na hodniku hotela u Los Anđelesu.

Ovaj poznati par bio je u vezi više od 10 godina, a tek nedavno saznali smo za stravične stvari koje je Cassie proživljavala tokom decenijske romantične veze sa reperom. Ona ga je krajem prošle godine zvanično prijavila i optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje, ostavivši ceo svet u potpunom šoku.

24 hours settlement

Uprkos činjenici da par nije zajedno od 2019. godine, pevačica je krajem novembra zvanično podnela krivičnu prijavu protiv repera i bila spremna da ga tereti za više tačaka u koje spada psihičko i fizičko nasilje koje je trpela godinama.

Javnost je reagovala na dva načina – jedan deo joj je potpuno verovao, dok su je drugi optuživali da to radi zbog novca i da nema smisla da ga tereti za bilo šta nakon toliko vremena.

Njegov advokatski tim ponudio je settlement za samo 24 sata od podizanja optužnice, a priča se da je na njen račun isplaćeno čak 30 miliona dolara.

Ovo nije bio prvi, a ni poslednji put

Nakon izlaska snimka na kojem vidimo da je reper P. Diddy tukao i zlostavljao tadašnju devojku na hodniku hotela, dok je ona pokušavala bosa da pobegne u lift, javnost na socijalnim mrežama deli sudske spise u okviru kojih je ona do detalja opisala kako ovaj, tako i gomilu drugih događaja koji su se odigrali tokom ove decenijske romantične veze.

Takođe kruže priče da je reper platio 50.000$ da otkupi snimak od hotela davne 2016. godine i da se ne zna ko je, i kada, video predao vlastima i medijima.

Cassie Ventura je u braku sa fitnes trenerom više od tri godine i par ima dve ćerke, tako da je nakon svega pronašla sreću i mir. Šta će biti sa reperom ne znamo, ali nedavno je policija opkolila njegov dom i radila pretres što implicira da se celokupna situacija razvija u – za njega nepovoljnom smeru.

Foto: Profimedia, Instagram / @cnn

@booska_p

Učitati još
Zatvori