Nakon glasina o razvodu, Jennifer Lopez i Ben Affleck prodali zajedničku kuću
Nakon glasina o razvodu, Jennifer Lopez i Ben Affleck prodali zajedničku kuću

Nakon glasina o razvodu, Jennifer Lopez i Ben
Affleck prodali zajedničku kuću

Kako pomno pratimo celebrity i entertainment scenu, prosidbe, razvodi i prevare predstavljaju svakodnevnicu. Sve češće viđamo parove koji su zajedno pa se brzo rastanu ili koji se trude da prikriju svoj ljubavni status. Kada pričamo o ljubavi ne možemo zanemariri čuvenu – ako je vaza jednom prekinuta nemojte je popravljati, pući će opet. Na ovu, mogli bismo čak i reći poslovicu, skorije su nas podsetili tračevi da se  Jennifer Lopez i Ben Affleck (ponovo) razvode. Nakon što su strasti smirile  Jennifer i Ben viđeni su zajedno kako napuštaju porodični događaj u LA-u. Zatim još jednom, na maturi njegove kćerke Violet. Međutim, ovoga puta nas je sačekala vest o prodaji zajedničke kuće koju je par kupio prethodne godine u vrednosti od oko 60 miliona dolara.

Naime, na društvenim mrežama se šire glasine kako se Ben Affleck iselio iz njihovog zajedničkog doma. Takođe, prema komentarima se može zaključiti da je ova odluka o prodaji kuće pomalo ishitrena, s obzirom na to da par neće mnogo profitirati od ovog finansijskog koraka.

jennifer lopez ben affleck
profimedia

Confirmed rumors?

Pre nego se osvrnemo na istoriju ovog para, pored nekoliko negativnih situacija, ova godina ipak nije toliko loša za Jennifer Lopez. Pevačica koja je pridobila epitet dive nakon hitova kao što su On the floor, Papi, I’m into you i mnogih druguh bila je jedna od omiljenijih ličnosti u Holivudu. Nakon i ne tako zavidnog interesovanja za njenu novu turneju, i This Is Me Now album, koji je na muzičkim lestvicama dostigao niske parametre slušanosti, promenila je koncept u Greatest Hits Show.

Takođe, iz nekih i ne toliko preterano jasnih razloga, Jennifer nije najomiljenija osoba na mrežama.

Ben’s face said a lot (or not?)

Naime, ovo nije prvi put da se o poznatom paru šire divorce glasine. Par je prvi put stupio u vezu ranih 2000-tih godina, kada se 2003. prvi put i razišao. Ova romansa (prvog puta) bile je i više nego ikonična prateći glamurozni dijamantski prsten koji je rezultovao sudbonosnim DA i prosidbi kao i činjenici da je poznati glumac kupio Jennifer i kristalnu toaletnu šolju. Nakon što je par raskinuo, bilo je spekulacija da je došlo do prevere ili generalnih nesuglasica između ovih umetnika.

Skoro dvadeset godina od svog rastanka, par se opet ujedinio i zvanično venčao 2022. godine.

Tokom druge ere ove ljubavne veze, jedna od najvećih tema bile su i facialne ekspresije poznatog glumca, koje su pratili i komentari kako na svakoj fotografiji sa glumicom izgleda nesrećno i iznervirano. Internet je iskoristo svoju moć i njegove fotografije s pevačicom pretvorio u neke od smešnih i internih šala. Ali njemu očigledno ni u jednom trenutku ništa nije bilo smešno. Kasnije, saopštio je da su ovi komentari potpuno irelevantni kako i da je to njegov resting face.

Bilo kako bilo,. Međutim, koja je prava istina, saznaćemo s vremenom.

Foto: Profimedia; Instagram / @jenniferlopez, @jlover_tokyo

Učitati još
Zatvori