Kreatori serije „Stranger Things” potvrdili da najpoznatija teorija o kraju poslednje sezone – nije tačna
Kreatori serije „Stranger Things” potvrdili da najpoznatija teorija o kraju poslednje sezone – nije tačna

Kreatori serije „Stranger Things” potvrdili da najpoznatija teorija o kraju poslednje sezone – nije tačna

Serija Stranger Things nije poznata samo po činjenici da je za vrlo kratko vreme postala jedna od najgledanijih. Karakteriše ju i stavka koja ne ide u prilog njenim mnogobrojnim fanovima aka veliki vremenski razmak između sezona. Tako je između treće (2019) i četvrte (2022) prošlo čak tri godine, a do premijernog prikazivanja poslednje – pete – sezone deli nas još neko vreme. Pretpostavlja će da će ona izaći tek krajem 2024. ili početkom 2025. godine. Ipak, kreatori serije odlučili su da ne drže ljubitelje ove franšize u maksimalnoj neizvesnosti i otkrili su detalj koji je mnoge obradovao – serija se neće završiti scenom od koje su svi strepili.

Conspiracy theories & the real truth

Kreatori serije, braća Matt i Ross Duffer, u nedavnom intervjuu priznali su da već duže vreme znaju na koji način žele da završe seriju. A popularna teorija o tome kako su sva dešavanja u Upside Down univerzumu bila samo deo beskonačnog sna – definitivno nije jedan od njih. Pored toga, Duffer Brothers rekli su i da se nadaju da će koncept koji su zamislili zadovoljiti sve ljubitelje ove serije, te da nakon poslednje epizode oni neće biti razočarani. Takođe, braća su priznala da teorija o beskonačnoj aka pet sezona dugačkoj igri Dungeons and Dragons, isto tako, nije tačna. Kratko odgovorivši sa – no – oni su fanovima otklonili nedoumice, te su ih dodatno podstakli na razmišljanje.

Serija koja je osvojila svet

Prisetimo se, serija Stranger Things počela je sa emitovanjem 2016. godine. Ubrzo nakon prikazivanja prve sezone postala i jedna od najuspešnijih serija u produkciji streaming platforme Netflix. Nakon prve sezone, fanovi serije nisu ostali ravnodušni kako drugom, tako ni trećom sezonom. A nakon tri godine pauze, stigao je i dugoiščekivani četvrti nastavak.

Iako su različiti događaji prolongirali početak snimanja pete sezone, ono će definitivno početi u narednih mesec dana. Glumci i svi uključeni u kreativni proces priznali su da će, po njihovom mišljenju, ova sezona biti najeksplozivnija. Takođe, rekli su da će više podsećati na film nego seriju. A ime prve od ukupno osam epizoda već je poznato – Chapter One: The Crawl.

imdb
imdb

Foto: IMDb / Instagram (@strangerthingstv, @netflix)

Učitati još
Zatvori