7 savršenih: Metalik boje koje će obeležiti 2024. godinu
7 savršenih: Metalik boje koje će obeležiti 2024. godinu

7 savršenih: Metalik boje koje će
obeležiti 2024. godinu

Organizacija koja se bavi istraživanjem trendova u dizajnu i umetnosti Pantone Color Institute proglasila je Peach Fuzz bojom 2024. godine. Ova nijansa definisana je kao nežna, baršunasta i savremena. Samim tim, Institut smatra da ona oslikava duh aktuelnog trenutka, ali da istovremeno predstavlja standard za nadolazeću godinu. Ipak, mi bismo na ovaj spisak dodali još nekoliko nijansi – i to metalik – koje su i ove sezone bile aktuelne. Naše predviđanje zasnovano je na činjenici da su ove boje futurističke, ali isto tako asociraju na prirodne pojave i održivi princip kom težimo u 2024. godini. Stoga ćemo ih koristiti kako u enterijeru, tako i u odevnim kombinacijama koje uključuju i saten kao must-have.

Analizirajući Teoriju boja, zaključili smo da su metalik boje suviše moćne i dominantne. Upravo zbog toga, ne savetuje se njihovo prekomerno korišćenje, a ovo pravilo primenjivo je i kada je reč o aksesoarima. Njihovo prisustvo trebalo bi da predstavlja isključivo detalj koji će celokupan izgled podići na next level. Oni se u svakodnevni look mogu inkorporirati na različite načine – kroz nakit, maske za telefon ili različite uređaje.

Spoj lepog i korisnog – usmerenog ka boljoj budućnosti

U vremenu kada smo preplavljeni gedžetima najrazličitijih namena, korisnici su njihovu kompaktnost i lakoću, uz prepoznatljivi dizajn, istakli kao najbitnije karakteristike. Zbog toga je kompanija BAT odlučila da svom najnovijem uređaju za zagrevanje duvana podari upravo ova svojstva. U poređenju sa prethodnim HYPER X2 uređajem, glo HYPER AIR težak je samo 75 grama. Zahvaljujući kompaktnijem dizajnu (debljina uređaja smanjena je za čitav centimetar), novi uređaj je praktičniji za nošenje u džepu ili u veoma malim torbama, dok paralelno zadržava vrhunsko korisničko iskustvo na koje su godinama unazad navikli punoletni korisnici duvanskih proizvoda.

All thanks to ulaganju u razvoj nauke i tehnologije, kao i dugogodišnjem iskustvu, redefinisani su rituali velikog broja ljudi. Upravo njih težimo da izmenimo i u drugim aspektima, pa tako i kada je u pitanju uvođenje novih detalja u našu svakodnevicu. Zbog toga, sledi još jedan wish & to do list za narednu godinu.

Wish 1: From Dusk(y) Till Crisp Dawn 

Nalik na popularnu pesmu koju su otpevali Zayn i Sia, metalik boje želimo da nosimo sa sobom od sumraka do zore. Na taj način, one će predstavljati neizostavni segment naše svakodnevice – počevši od radnog prostora, pa sve do noćnih izlazaka. Pored nakita u sličnim tonovima, u tome će nam pomoći i uređaji u metalik bojama – glo™ HYPER AIR Rosey Dusky i glo™ HYPER AIR Crisp Dawn uređaji.

Wish 2: Enjoy the Ocean Sky & Velvet Sunset 

A kada nastupi letnji period, na postojeći wish list dodajemo i uživanje u nebeskom plavetnilu, neodoljivim zalascima sunca i morskom vazduhu. Iako nas od leta dele dva dugačka godišnja doba, njegov duh delimično ćemo oživeti uređajima u bojama koje asociraju na period koji ne možemo da dočekamo – glo™ HYPER AIR Ocean Sky i glo™ HYPER AIR Velvet Sunset uređajima.

Wish 3: Dream under the Northern Light(s) & Moonless Night(s) 

Polarna svetlost predstavlja uobičajenu pojavu u polarnim zonama, dok ju je kod nas gotovo nemoguće doživeti. Upravo zato ovo iskustvo predstavlja našu ekstremniju želju za narednu godinu, a istom je inspirisan i glo™ HYPER AIR Northern Light uređaj. Sa druge strane, u večerima pod vedrim nebom i zvezdama uživaćemo mnogo puta na otvorenom, kao i na zatvorenom – uz glo™ HYPER AIR Moonless Night uređaj.

Wish 4: Explore the Celestial Space

Naposletku, u narednoj godini želimo da se oprobamo u novim izazovima, jer samo nebo je granica. U tome će nas pratiti sve ove boje koje ćemo sa sobom nositi na sva (nova i stara) mesta. A, sigurni smo, da će bar jedna od njih biti proglašena za boju naredne sezone. Možda će upravo to biti elegantna, the blackest black koja odlikuje glo™ HYPER AIR Celestial Space uređaj.

*Samo za 18+. Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji stvara zavisnost.

Učitati još
Zatvori