Kultna serija Stranger Things zvanično počinje s razradom scenarija poslednje sezone
Kultna serija Stranger Things zvanično počinje s razradom scenarija poslednje sezone

Kultna serija Stranger Things zvanično počinje s razradom scenarija poslednje sezone

Globalni fenomen naziva Stranger Things od svoje prve epizode osvojio je publiku. Iako se na samom početku nije znalo hoće li uopšte biti druge sezone već sada nam se sprema peta sezona, koja je ujedno i poslednja. Serija koja je započela kao avantura trojice prijatelja – Mikea, Dustina i Lucasa koji su bili u potrazi za svojim izgubljenim prijateljem Willom, polako se privodi kraju. Naime, nakon i više nego uspešne četvrte sezone, The Duffer Brothers krenuli su s kreiranjem epske završnice Stranger Things priče. Na Twitter kanalu naziva ‘Stranger Writers’ objavljeno je kako je zvanično krenula razrada radnje za petu sezonu.

Serija koja je osvojila ceo svet

Prisetimo se, Stranger Things smo prvi puta na malim ekranima gledali 2016. godine, a ubrzo nakon prikazivanja prve sezone Stranger Things je ujedno postala i jedna od najuspešnijih originalnih serija Netflixove produkcije. Svakog lika u ovoj seriji prati zaista intrigantna priča, a upravo to nas je i nateralo da se toliko vežemo za njih. Nakon uspešne prve sezone, fanovi ove serije nisu ostali ravnodušni drugom ni trećom sezonom, a nakon gotovo tri godine pauze ovog leta napokon je stigao dugoiščekivani četvrti nastavak.

Tačnije, prvi deo gledali smo u maju, dok smo grand finale sezone imali priliku gledati početkom jula. Malo je reći da nas je četvrta sezona naprosto oduševila, naše utiske možete pronaći ovde, a jedino što možemo reći jeste da jedva čekamo poslednji nastavak ovog globalnog fenomena. Samo se ovog puta nadamo da nećemo morati dugo čekati završnicu ove svima omiljene serije.

Stranger Things

Foto: IMDb, Twitter

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori