Koje nam to novitete Sanda Simona servira u decembru?
Koje nam to novitete Sanda Simona servira u decembru?

Koje nam to novitete Sanda Simona
servira u decembru?

U decembru smo vam servirali pregršt festive inspired kolekcija svetskih brendova čiji marketinški timovi u ovom periodu godine vredno rade poigravajući se sa psihološko-kapitalističkim slabostima kojima, kada je moda u pitanju, ne možemo da odolimo. Od Gucci modne idile, preko Dior fairytale, do sparkling allure u izdanju Miuccia Prada. Ovog puta festive sezonu nastavljamo u malo drugačijem izdanju. Na Meni karti danas serviramo decembarski drop pod palicom Sanda Simona, a šljokice, tvid i glam menjamo za nešto minijaturnija i way more seksepilnija mačkastija izdanja.

 

/ @sandasimona /

CAT PEOPLE.

are our kind of people još jedna je od Journal umotvorna, a ako ste se pitali da li je ovo još jedan tekst posvećen Choupette Lagerfeld, prevarili ste se. Nju ostavljamo za neki drugi dan u nedelji, jer je sreda kao i nemalo puta do sada rezervisana za Sanda Simona i njen mačkasti svet koji je startovao početkom decembra. Cat People naziv je novog dropa jedne od naših since-day-01 odabranih dizajnerki. Inspirisana karakterom jedne mačke, modelom njenog ponašanja i simbolom kroz istoriju nastala je ideja o novitetima pristiglim pre nekoliko dana na dobro poznatu Sanda Simona digitalnu adresu. Komadi kojima je ove zime proširila svoju ponudu ogledaju se u simbiozi sportske estetike i dobro poznatog Simona potpisa na haljinama i topovima, kao i the socks koje proglašavamo za ultimativni aksesoar ove zime. Cat Drop čine i mlađa kraća sestra popularnog The Coat.

Mačka je često slika nečeg ženstvenog, simbol nezavisanosti i sigurnosti u sebe, upravo ono što savremenim ženama tako često nedostaje. Zato se boginja mačaka često pojavljuje u ženskim snovima kao pozitivan model ženskog ponašanja.

/ @sandasimona /
/ @sandasimona /

Upravo je to ono što vam naš tim želi za kraj ove godine – da gradite svest o sebi, svojim potencijalima i da uvek budete dosledne i verne isključio sebi. Ženstvenost je plus, a Sanda Simona komadi must za negovanje te cat person u sebi. I da, ako ste mislili da je februar mesec mačaka, prevarili ste se još jedanputKako Simona radionica kaže, a Journal izveštava – its december.

/ Sanda Simona /
/ Sanda Simona /
/ Sanda Simona - Sport Dress /
/ Sanda Simona - Blue Terry Sport Top /
/ Sanda Simona - Car Fragrance /
/ SANDA SIMONA - The Socks /

Foto. Instagram @sandasimona

Učitati još
Zatvori