Šljokice, tvid i glam – Holiday season u Miu Miu izdanju
Šljokice, tvid i glam – Holiday season u Miu Miu izdanju

Šljokice, tvid i glam – Holiday
season u Miu Miu izdanju

Ako je januar sinonim za novi početak, planove i rezolucije onda su mesec novembar i decembar definitvno sinonimi za darivanje. Nova godina je iza ćoška, a sve što ove godine želimo da nađemo ispod jelke deo je kolekcije Holiday season modne kuće Miu Miu. Koktel, šljokice i žad u izdanju Miuccia Prada su spremni, a mi smo naravno tu da sparkling and festive allure ispratimo i izaberemo svoje favorite sa Miu Miu potpisom.

/ @miumiu /

Holiday season via Miu Miu.

Novogodišnja kolekcija u izdanju Miu Miu fokus preusmerava na šljokice, tvid, organzu i kristale stavljajući nam do znanja da ove Nove godine [ a mi kažemo i cele sledeće ] prigrlimo sofisticirani kodeks oblačenja koji reinkarnaciju glamura i elegancije pedesetih miksuje sa savremenom statement Miu Miu estetikom. Sa glumicom Emma Corrin u vodećoj ulozi, Miu Miu nas uvodi u festive sezonu glamura u kojoj špicasti vrh, otvorenu petu i nisku štiklu menjamo za Mordoré pumps. Povratak šoljokicama prihvatamo, a uz njih na listu favorita za novogodišnju noć dodajemo i komplete od tvida i prateće Mini Hobo torbice.

Nepotrebno je reći da baš kao i do sad, apsolutno svaki komad sa Miuccia potpisom želimo. Zato vama u nastavku ostavljamo Miu Miu holiday season kampanju i dok pikiramo svoje favorite, podsećamo vas da na vreme ažurirate svoju novogodišnju listu, jer kao što smo rekli novembar i decembar su meseci darivanja, uživanja i [ne]dozvoljenog minusa na kraticama.

Cheers to that!

/ @miumiu /

Foto. Instagram @miumiu

Učitati još
Zatvori