Jimmy Choo i Sydney Sweeney vode nas na letnji roadtrip u Palm Springs
Jimmy Choo i Sydney Sweeney vode nas na letnji roadtrip u Palm Springs

Jimmy Choo i Sydney Sweeney vode nas na
letnji roadtrip u Palm Springs

Glumica Sydney Sweeney gradi veoma uspešnu karijeru na velikom platnu, vredno radi i kao producent dok je istovremeno miljenica modnih dizajnera i marketinških timova velikih fashion kuća.

Njen ugovor sa modnom kućom Miu Miu uveliko traje, Armani Beauty je ne ispušta iz ruku a sada je, za novu summer ‘24 kampanju, angažovao i brend Jimmy Choo.

Vrelo leto oslikavaju pustinjskim predelima Palm Springsa – skrivenog mesta u Kaliforniji gde su holivudske zvezde svojevremeno tražile beg i predah od gustog snimajućeg rasporeda i hektičnog Los Anđelesa.

Jimmy Choo road to joy / summer ‘24

Nova kampanja, koja komunicira obuću torbe i naočare, smeštena je u pustinjsku atmosferu idiličnih predela koji okružuju Palm Springs. Timeless estetika i popularno lice oduvek su bili match made in heaven, a Sydney se uveliko odomaćila u manekenskim vodama.

Njena duga plava kosa i bombshell appereance svrstavaju je u jedno od onih holivudskih lica koja dobijaju najjače fashion i beauty ugovore, dok box office svakog njenog ostvarenja niže ogromne uspehe i obara rekorde.

Iz Jimmy Choo marketing tima nam poručuju da nova kolekcija slavi kalifornijski carefree duh i sklonost avanturama te shodno tome naša junakinja kruzira pomalo nepristupačnim predelima i u fokus stavlja svoju buntovničku energiju. Sydney je nedavno dobila i glavnu ulogu u muzičkom spotu benda Rolling Stones i time još jednom dokazala da je, bez pogovora, IT devojka trenutne holivudske scene.

Jimmy Choo
Jimmy Choo

Blondes have more fun 

Sydney Sweeney u mini videu za letnju Jimmy Choo kampanju živi kalifornijski san dok vozi do popularnog odmarališta Palm Springs. Ideal američke kulture je kvalitetan i estetičan roadtrip sličan onom koji je Britney Spears svojevremeno imala u čuvenom blokbaster filmu “Crossroads” – pun nepredviđenih avantura. Australijska glumica nas ovog leta vodi upravo na jedan takav – vežite pojaseve i krećemo.

Jimmy Choo

Foto: Jimmy Choo, Instagram / @jimmychoo

Učitati još
Zatvori