Sydney Sweeney zvezda novog spota ‘Angry’ legendarne grupe The Rolling Stones
Sydney Sweeney zvezda novog spota ‘Angry’ legendarne grupe The Rolling Stones

Sydney Sweeney zvezda novog spota ‘Angry’ legendarne grupe The Rolling Stones

Vreme je za stari dobri rock’n’roll!

Jedna od najtraženijih holivudskih glumica nove generacije, Sydney Sweeney, zvezda je novog spota legendarne rock grupe The Rolling Stones. Njena sposobnost transformacije od američke rockstar bombshell groupie devojke (za potrebe video spota Angry) do sofisticirane Armani beauty brend ambasadorke na Filmskom festivalu u Veneciji je zadivljujuća. Izgleda da je Sydney (preko noći) postala svačija muza – od rock benda do poznatih svetskih modnih kuća. And we’re here for it. 

The rolling stones
Sydney Sweeney u novom spotu grupe The Rolling Stones

The Rolling Stones / Rockstar muse

Ako se sećate čuvenog spota grupe Aerosmith za pesmu Crazy – u kojem glavne uloge imaju Liv Tyler i Alicia Silverstone – ovo mu dođe kao svojevrsni sequel. Sydney Sweeney je zapravo Alicia Silverstone današnjice a svojom senzualnošću i raskošnom lepotom dobija poslove kako u modnoj, tako i u muzičkoj industriji.

Kroz muzički spot Angry glumica se vozi na zadnjem sedištu krv crvenog Mercedesovog kabrioleta, dok na sebi ima vrlo izazovan stajling. Auto se kreće ulicama Los Anđelesa dok sam spot oslikava pravu kalifornijsku devojku spremnu za dobru zabavu i neplanirane avanture.

Ne možemo da se otmemo dojmu kako je Sydney sjajno odigrala ulogu takozvane video girl i ujedno ostavila neizbrisiv trag u domenu pop (rock) kulture.

Armani beauty devojka

Pored ove sjajne video premijere glumica je nedavno boravila i na Filmskom festivalu u Veneciji, gde je prošetala crvenim tepihom kao brend ambasador modne/beauty kuće Armani. Ovo je, naime, druga godina u nizu kako sarađuje sa Armanijem na ovom velikom događaju koji krajem avgusta okuplja filmsku industriju u srcu Evrope. Sydney je za ovu priliku nosila lip power karmin u nijansi 403, pa ukoliko ste u potrazi za dobrom nijansom crvenog karmina –  run to get it.

Pored nje se u istoj ulozi našla i domaća glumica Milena Radulović a mi se nadamo  da će postati praksa da devojke sa ovih prostora učestvuju na svetskih manifestacijama. Milena je nosila kreaciju srpske dizajnerke Marije Tarlać i time ispromovisala domaću modu na ovom izuzetnom događaju.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori