I am what I live: Kako je Sydney Sweeney izgradila svoj put do najveće holivudske zvezde
I am what I live: Kako je Sydney Sweeney izgradila svoj put do najveće holivudske zvezde

I am what I live: Kako je Sydney Sweeney izgradila svoj put do najveće holivudske zvezde

Od bogate tinejdžerke Olivie Mossbacher u popularnoj seriji The White Lotus do nezaboravnog tumačenja lika Cassie Howard iz HBO serije Euphoria, Sydney Sweeney je pronašla svoj put do jedne od najvećih zvezda u Holivudu trenutno. Hrabar odabir uloga i odvažan pristup glumi mlade američke glumice Sydney Sweeney, doneli su joj da postane jedna od najpopularnijih mladih zvezda u usponu.

Pored izvanrednog uspeha koji je Sydney postigla u glumačkom svetu, što je 2020. godine dovelo do stvaranja sopstvene produkcijske kuće zvane Fifty-Fifty Films, Sweeney je bila u fokusu različitih modnih i beauty kampanja. Tako se na prethodnom Filmskom festivalu u Veneciji Armani pobrinuo za celokupan izgled glumice. Tada smo i sami naslutili da će Sydney Sweeney postati sledeći ambasador brenda Armani Beauty, što se nedavno i potvrdilo.

I am what I live

Sydney Sweeney je postala zaštitno lice za My Way Parfum. Kako je u pitanju parfem kojeg otelovljuje sigurna žena vođena sopstvenom vizijom života, nije iznenađujuće što je uloga pripala upravo ovoj američkoj glumici.

Linija My Way zamišljena je kao miris nove generacije koji pobuđuje znatiželju. Jedinstveni etos ove linije koji glasi „I am what I live” karakteriše miris koji priziva snagu doživljaja neponovljivih trenutaka. Novi My Way Parfum podrazumeva ideju ispisivanja sopstvene životne priče. I stvaranje ličnog puta u svetu pod sopstvenim uslovima sledeći viziju neponovljivosti i odlučnosti. Podstiče otvorenost prema novim perspektivama, a upravo Sydney Sweeney predstavlja novo poglavlje MY WAY linije mirisa.

My Way Parfum

My Way Parfum puderasti miris cvetnih i drvenastih nota, odlikuje kontrast svetlih i osunčanih nota tuberoze, kao i  zapanjujuće plave nijanse cveta Iris pallidaFini sastojci održivo uzgojeni, dobijeni su primenom najnaprednijih i najtemeljnijih tehnika ekstrakcije.

Kao i ostali mirisi iz My Way linije, novi My Way Parfum je ekološki prihvatljiv. I u skladu s dugogodišnjom obavezom održivosti brenda Giorgio Armani. Dugovečna bočica mirisa My Way Parfum može se ponovno puniti. Pri stvaranju mirisa, prednost je data prirodnim sastojcima koji se odgovorno nabavljaju po načelima poštene trgovine, u saradnji s lokalnim nevladinim organizacijama. Dolazi u ambalaži od 30, 50 i 100 mililitara i možete ga poručiti online.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori