Novosadska „paleta” će naredne nedelje ugostiti Zemun i oživeti duh Španije – a evo zašto bi mesta trebalo da rezervišete na vreme
Novosadska „paleta” će naredne nedelje ugostiti Zemun i oživeti duh Španije – a evo zašto bi mesta trebalo da rezervišete na vreme

Novosadska „paleta” će naredne nedelje ugostiti Zemun i oživeti duh Španije – a evo zašto bi mesta trebalo da rezervišete na vreme

/ Svuda pođi – kući paleti dođi. /

Prostor paleta u Novom Sadu karakterističan je, između ostalog, po nesvakidašnjem konceptu koji se od ostalih izdvaja već na prvi pogled. Smešten pod brojem četiri u ulici Save Vukovića, ovaj prostor u svom skrivenom kutku bivstvuje u nešto drugačijoj atmosferi, te nudi svim posetiocima mogućnost da se istovremeno edukuju, informišu i zabave. Ipak, najčešći zajednički imenilac za sve ove procese jeste privlačna i neuobičajena gastronomska ponuda.

Sve ovo zaključili smo već pri prvoj poseti paleti. A zbog činjenice da se ovde uvek osećamo kao kod kuće, ovom kreativnom prostoru vraćamo se iznova. Unikatne radionice, tematske večeri i dobar provod glavni su razlog za to, a upravo tako će biti i sledeće nedelje. TAPAS NIGHT i PRETOP U PALETI sigurno ne želite da zaobiđete, ali je bitno da zbog ograničenih mesta svoje rezervišete na vreme.

PRETOPOPAPUPALETI • SREDA • 20. MART

Legendarni PRETOP na jedan dan seli se iz Zemuna u Novi Sad, a u svojim koferima donosi odličnu hranu koja će oduševiti sve gurmane, kao i veliku dozu pozitivne energije i atmosfere. Na meniju se nalazi ponešto za svakoga – od mesa i hleba, pa sve do salata – kao i lokalni penušavci Vinarije Deurić.

Set meni sa tri penušavca iznosi 3800 dinara. Gosti su dobrodošli već od 19 časova, a sa obzirom na to da su mesta ograničena – markirajte ovaj datum u kalendarima i mesto rezervišite na vreme.

TAPAS NIGHT • PETAK • 22. MART

Španski tapasi predstavljaju hranu koja kombinuje druženje, uživanje i pravi hedonizam. Upravo zbog toga, paleta će u petak – 22. marta – u Novi Sad doneti duh španske kulture. Ali, doslovno. Neki od sastojaka koji će se koristiti u pripremi došli su direktno iz ove zemlje, sveže ubrani i spremni da se upoznate sa njihovim ukusima. A među njima su se, između ostalog, našle masline, padron paprike i dimljene sardine.

Veče posvećeno tapasima počinje već u 20 časova, a rezervacije su obavezne. Uplatom rezervišete mesto, a kotizacija iznosi 3500 dinara.

Foto: Instagram / @paleta.prostor

Učitati još
Zatvori