First look: Ovu luksuznu vilu na Braču dodajemo na #travellist
First look: Ovu luksuznu vilu na Braču dodajemo na #travellist

First look: Ovu luksuznu vilu na Braču
dodajemo na #travellist

Agencija za zakup luksuznih vila, LUVA Villas vodi nas u obilazak potpuno nove Villa Nono Mate u malom mestu Škrip na jednom od naših omiljenih hrvatskih ostrva – Braču. Tu smo zatekli i profesionalni Studio Saršon koji je fotografirao ovu vilu za odmor koju dodajemo na travel listu.

Ostrvo Brač kao jedna od najtraženijih destinacija za odmor lokalnih i stranih turista idealan je za one koji traže mirnije okruženje i plaže s kristalno čistim morem. Iz LUVA Villas agencije napominju da je zajedno s porastom potražnje primetan i porast ponude luksuznih vila na području Brača. Sve ovo nas i ne čudi uzimajući u obzir šta ostvro zapravo nudi.

Villa-Nono-Mate-Brac-Luva-Villas_Studio Saršon (2)

Šarmantna kuća za odmor

U digitalnom dobu, gde prvi utisak često odlučuje o tome gde ćemo provesti odmor, uloga profesionalne fotografije u turizmu nikada nije bila važnija. Journal tim je uz razgledanje ove šarmantne kuće za odmor proveo dan s timom Studija Saršon koji je specijalizovan za fotografisanje nekretnina.

Zašto je važno imati profesionalne fotografije u turizmu? Razmislite o tome kao o prvoj prilici za stvaranje veze između vašeg objekta i potencijalnih gostiju. Dobro osmišljene i kvalitetne fotografije ne samo da privlače pažnju već i stvaraju poverenje i izazivaju želju za posetom. One pričaju priču koja seže izvan reči, dočaravajući atmosferu i udobnost mesta na način koji ništa drugo ne može, govore nam iz Saršon studija.

Villa-Nono-Mate-Brac-Luva-Villas_Studio Saršon (3)

Da su slike jedan od najbitnijih faktora za najam, potvrđuju nam i iz agencije LUVA Villas. Prema njihovim rečima lošije uređene kuće postižu bolju popunjenost on nekih bolje uređenih ako imaju vrhunske fotografije. Upravo fotografije su te koje izvlače maksimum iz tog objekta.

Villa-Nono-Mate-Brac-Luva-Villas_Studio Saršon (5)

Sve što vam je potrebno za miran odmor

Villa Nono Mate je potpuno nova kuća na tržištu koju možete naći u ponudi samo u agenciji LUVA Villas. Sastoji se od tri spavaće sobe i može smestiti ukupno šest gostiju. Idealan je izbor za goste koji žele miran i opuštajući odmor u malom simpatičnom mestu daleko od gradske užurbanosti. Gosti mogu svakodnevno uživati u nekoj od predivnih plaža na ostrvu Brač koje su udaljene svega nekoliko minuta vožnje autom. A za brzinsko osveženje na raspolaganju je Jacuzzi na prostranoj terasi kuće.

Villa-Nono-Mate-Brac-Luva-Villas_Studio Saršon (4)

Moderan dizajn

Ova simpatična starinska kuća je obnovljena i prožeta modernim dizajnom. Svaki detalj, od šarmantnog enterijera do prostrane terase s Jacuzzijem, morao je biti prikazan na način koji će privući pažnju i oduševiti potencijalne goste. Kroz naše objektive, pokušali smo da prenesemo svu lepotu i šarm koji Villa Nono Mate nudi svojim gostima. Svetlo koje se probija kroz prozore, pogled na netaknutu prirodu ili uživanje u luksuznim sadržajima – sve je to trebalo biti dočarano na način koji će potencijalnim gostima pružiti wow – efekat i podstaći ih da rezervišu boravak, govore nam iz studia Saršon.

Villa-Nono-Mate-Brac-Luva-Villas_Studio Saršon (6)

Ideja za letovanje

Ako vas zanima više detalja o Villa Nono Mate na ostrvu Brač, predlažemo da posetite službenu stranicu vile. Bogata ponuda predivnih vila za zakup agencije LUVA Villas nas iznova oduševi. Iz agencije nam napominju kako imaju veliki rast broja novoulistanih kuća i rezervacija stranih gostiju.

Osim toga saznali smo kako je brend LUVA proširio poslovanja i na novu diviziju – LUVA Real Estate, agenciju za prodaju i zakup luksuznih nekretnina. Tako sada osim što svoju luksuznu nekretninu možete turistički iznajmiti preko LUVA Villas agencije, ako se odlučite za prodaju na raspolaganju vam je i LUVA Real Estate agencija.

Učitati još
Zatvori