Novi duet Lene Kovačević podseća na svetske pop duete
Novi duet Lene Kovačević podseća na svetske pop duete

Novi duet Lene Kovačević podseća
na svetske pop duete

Lena Kovačević objavila je novu pesmu sa mladom muzičarkom Miom Malešević čiji je Lena bila gost na pesmi Gorim. Muziku, produkciju i aranžman potpisuje Darko Dimitrov, Lenin dugogodišnji saradnik, kao i Vladimir Danilović koji je napisao tekst. A pesma neodoljivo podseća na svetske pop duete po ritmu, senzibilitetu ali i interpretaciji dve muzičarke čiji se glasovi savršeno slažu.

Nakon dueta, sledi koncert

Nakon rasprodatih koncerata u Srbiji i regionu, Lena Kovačević će održati niz novih koncerata. I to 22. decembra u Kruševcu, samo dan kasnije u Kragujevcu, mada je nastup već rasprodat. Zatim u novoj godini nas očekuje doček 13. januara zbog kojeg odlazimo u Novi Sad. A krajem meseca, tačnij 25. januara u Zrenjanin. Least but not least je Beograd – 31. januara u Zvezdara teatar-u.

U prodaji su karte za koncert u Zvezdara Teatru, pod nazivom Da li voliš me, gde će Lena premijerno za publiku ovog koncerta izvesti novu pesmu. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Zvedara Teatra i onlajn. Do tada, poslušjte novi duet.

Foto: Inna Gainulin

Učitati još
Zatvori