Šta tražimo od univerzuma za Novu godinu?
Šta tražimo od univerzuma za Novu godinu?

Šta tražimo od univerzuma za Novu godinu?

PROMO

U svetu koji se neobuzdano brzo menja, praznična sezona postaje vreme svojevrsne refleksije, idealan trenutak sagledavanja proteklih događaja i postavljanje novih temelja za buduće poduhvate. Dok se polako, ali sigurno približavamo kraju još jedne godine, praznična euforija sa sobom donosi brojne radosti, ali i podseća na tradicionalne vrednosti ljubavi i zajedništva pokušavajući da nas nadahne da neprestano težimo ka promenama koje će nam omogućiti još čarobniju budućnost. Posvećeni kreiranju idealnog okruženja, novogodišnje želje ne ostavljamo u okvirima ličnog razvoja već ih usmeravamo u pravcu pozitivnih promena u društvu – bolji izbori postaju ključni, a pronalaženje alternative koja će olakšati svakodnevicu više nije samo fraza već imperativ. Umesto tradicionalnih rezolucija, sve više razmišljamo o alternativama koje će omogućiti stvaranje pozitivnog uticaja na okruženje, a praznična čarolija postaje snažan podstrek da budemo autentični, hrabri i posvećeni pronalaženju novih puteva ka ostvarivanju pozitivnih promena.

Šta tražimo od univerzuma za Novu godinu?

Promišljena moda i održiviji koncepti dizajniranja

Sa prazničnom euforijom dolazi i osećaj zahvalnosti. Ovog puta, zahvalnost nije samo alegorija već prikaz svega što smo postigli na putu ka uspostavljanju pozitivnih promena u društvu. Odgovorniji način proizvodnje unutar modne industrije jedna je od aktuelnijih tema sa kojom se susreće savremeno društvo, a prvi korak ka održivijoj modi jeste pokretanje diskusije o lokalnim brendovima i domaćim mladim dizajnerima. Na Belgrade Fashion Week-u, revijom Better Not Burnt prenete su važne poruke o boljim izborima, inovativativnim i odgovornijim načinima delanja tekstilne industrije. Iza poruka stajala je i vodeća misao kreiranja kolekcija da su neke stvari bolje ako ne sagore, a mi od univerzuma tražimo upravo to – promišljenije kolekcije, recikliranje i aktivizam.

 

Uspostavljanje malih promena u navikama za kvalitetniju svakodnevicu

Praznična zahvalnost podstiče nas da prepoznamo vrednosti svakog koraka koji smo napravili ka stvaranju kvalitetnije svakodnevice, a ispunjen prolećni izazov, koji smo kreirali na osnovu dela Atomske navike autora Džejmsa Klira, svakako je razlog više da istaknemo napore koje smo uložili u činjenju boljih izbora koji doprinose značajnim promenama. Tako nas je onih magičnih 1% dovelo do efikasnih rezultata i to uvođenjem jedva osetnih promena kao što su šetnja do sledeće stanice ili pak navijanje alarma samo pet minuta ranije. Kafu smo zamenili čajem, a u novoj godini nastojimo da uvodemo i druge male promene jer je upravo konzistencija ključ ka dugoročnim, održivijim poboljšanjima.

Smanjenje hiperprodukcije i zagovaranje limitiranih serija koje podižu kvalitet na sledeći nivo iskustva

Savremeno društvo bespogovorno karakteriše hiperprodukcija koja zaista može postati snažan pokretač pozitivnih promena. Umesto oslanjanja na masovnu proizvodnju, zagovaranje limitiranih serija predstavlja korak ka kvalitetnijem i savesnijem pristupu proizvodnji. Ovaj koncept ne samo da favorizuje održivost već podstiče proizvođače da se fokusiraju na detalje i ideologiju izvanredne izrade. Ograničavanjem tiraža, svaki proizvod postaje jedinstven, autentičan, a njegov kvalitet podignut na viši nivo iskustva. Upravo takva je prva limitirana IQOS ILUMA STARDRIFT serija uređaja za zagrevanje duvana koju pored unapređene tehnologije krasi i jedinstveni dizajn inspirisan zvezdama. Kada je u pitanju nova IQOS ILUMA STARDRIFT limitirana serija uređaja za zagrevanje duvana, fokus je upravo na njenoj vizuelnoj manifestaciji inspirisanom dubinama i plavetnilom svemira, kao i zlatnom zvezdanom prašinom.

Lansiranjem ove serije nastavlja se priča o sledećem nivou zagrevanja pravog duvana koji je donela revolucionarna SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologija. Ona obezbeđuje unapređeno iskustvo zagrevanja pomoću indukcije, što znači da nema direktnog kontakta duvana sa oštricom, pa samim tim ni ostataka duvana, ni potrebe za čišćenjem uređaja.

Istražite novi IQOS ILUMA STARDRIFT univerzum

Nova IQOS ILUMA STARDRIFT limitirana serija uređaja za zagrevanje duvana dolazi u mesecu ispunjenom prazničnom euforijom. Periodu kada se okupljamo i slavimo zajedno, kada razmenjujemo poklone, ugađamo sebi, donosimo nove odluke i zamišljamo želje o budućim ostvarenjima i boljim izborima. Nova serija sadrži tri limitirana uređaja za zagrevanja duvana koji pružaju sve prednosti inovativne tehnologije zagrevanja pravog duvana: IQOS ILUMA PRIME STARDRIFT, IQOS ILUMA STARDRIFT i IQOS ILUMA ONE STARDRIFT.

IQOS ILUMA PRIME STARDRIFT je premium uređaj za zagrevanje duvana sa mogućnošću dve uzastopne konzumacije i dolazi u potpuno novom dizajnu sa IQOS ILUMA STARDRIFT limitiranom serijom. Kosmičko plavi omotač uređaja je naglašen zadivljujućim holografskim motivima inspirisanim sazvežđima dok IQOS ILUMA STARDRIFT uređaj za zagrevanje duvana dolazi u prepoznatljivom dizajnu oplemenjenom vratancima u bojama kosmosa.

Last but not least, IQOS ILUMA ONE STARDRIFT dolazi u potpuno novom dizajnu inspirsanom zvezdama i pruža čak 20 uzastopnih konzumacija sa jednim punjenjem.

Samim tim, brend IQOS novom IQOS ILUMA STARDRIFT serijom uređaja za zagrevanje duvana obeležava sledeći nivo iskustva i bolji izbor od nastavka pušenja cigareta.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnot. Samo za punoletne.

Tekst: Promo
Foto: Ljubo Ašćerić (@ljubo.asceric)

Učitati još
Zatvori