Da li će Beyoncé obraditi pesmu „Jolene”? Dolly Parton kaže – da!
Da li će Beyoncé obraditi pesmu „Jolene”? Dolly Parton kaže – da!

Da li će Beyoncé obraditi pesmu
„Jolene”? Dolly Parton kaže – da!

Pevačica i kantautorka Dolly Parton slovi za jednu od najznačajnijih ličnosti u svetu country muzike. Njeno ime poznato je ljudima širom sveta, nezavisno od toga da li slušaju ovaj žanr ili ne. Isto tako, većini je verovatno prva asocijacija na nju pesma Jolene, a za to je u velikoj meri zaslužna Miley Cyrus koja ju je prepevala u više navrata. Međutim, čini se da će ova numera dobiti još jedan cover, ali će je ovaj put oživeti Beyoncé – i to na sebi svojstven način. A upravo to je delimično potvrdila i sama Dolly Parton.

Jolene (Beyoncé’s Version)

Nakon što je tokom reklamnog bloka u pauzi Super Bowl utakmice iznenada najavila novi album, fanovi ove pevačice oduševljeno su odreagovali na žanrovsku promenu kojoj se malo ko nadao. Odmah zatim, na njenom Youtube kanalu objavljene su dve nove pesme – 16 Carriages i Texas Hold Em. A obe su vrlo brzo oborile sve rekorde na Billbordovoj listi.

Upravo zbog toga, mediji su spotlight delimično usmerili i na Dolly Parton, koja u izjavama nije krila oduševljenje i pohvale. Štaviše, u intervjuu za Knox News rekla je da smatra da je Beyoncé sigurno presnimila pesmu Jolene iz 1973. godine, te da će se ona verovatno naći na njenom albumu Renaissance – Act II koji izlazi 29. marta.

Obožavam je! Ona je divna devojka i odlična pevačica, rekla je Dolly Parton za pomenuti američki medij. Međutim, odlučila je da ipak ostane tajanstvena po pitanju toga da li će se i njen glas [ ili neki drugi segment ] pronaći na novom albumu koji je Queen B dugo spremala. Takođe, ona je još jednom potvrdila da je oduvek želela da upravo Beyoncé obradi pesmu Jolene. Isto tako, rekla je i da su se oko toga već dogovarale u nekoliko navrata.

Stoga nam preostaje da se strpimo još malo jer ćemo uskoro saznati da li će do ove obrade zaista doći. A, za to vreme, mi navijamo da potencijalno dođe i do zvanične kolaboracije, odnosno dueta, između ove dve pevačice.

Foto: Instagram @beyonce / @dollyparton

Učitati još
Zatvori