Country Beyonce je stigla! – poručuje dugoočekivani album COWBOY CARTER
Country Beyonce je stigla! – poručuje dugoočekivani album COWBOY CARTER

Country Beyonce je stigla! – poručuje
dugoočekivani album COWBOY CARTER

Samo nekoliko dana nakon što je najavila personalizovani brend proizvoda za negu kose, Beyoncé je ponovo u centru pažnje. Ovaj put, zbog onoga čime se bavi primarno – naravno, muzike.

Tokom karijere, popularna pevačica objavila je veliki broj studijskih albuma. Poslednji u nizu, Renaissance, izašao je u julu 2022. godine. Nakon njega, usledila je uspešna svetska turneja koja je ponela isti naziv, ali se Beyoncé nije na tome zaustavila. Naprotiv, sve vreme je pripremala nešto novo i, čini se, sasvim drugačije u odnosu na ono na šta smo navikli. A to je album Renaissance – Act II u, ni manje ni više, country stilu. Get your cowboy boots on, COWBOY CARTER je stigao!

 

It was a long ride to Texas

Spona između američke pop ikone i country muzike nam je i više nego jasna. Poznata pevačica je i u dosadašnjim tekstovima svojih pesama poentirala njene Teksaške korene. U svom novom Instagram post-u pevačica je naglasila da je njena country era više od pet godina in the making. Svoj poziv u contry stil zapravo je pronašla u dozi neprihvaćenosti u ovom žanru. Hit singlom TEXAS HOLD’ EM, pevačica je postala prva crnkinja s broj jedan pesmom na Hot Country Songs lestvici.  Još jednom, Beyonce je odlučila da promeni muzičku istoriju. S tim u vezi, mi poručujemo – she is THE history.

Queen B & Miley

They really are II MOST WANTED

Kako napraviti country album, bez jednog od najdominantnijih volaka ovog žanra, Miley Cyrus? Naša omiljena it devojka Miley, ukrštanjem glasova s teksaškom divom još jednom je potvrdila da je ovo apsolutno njena godina. Pesmom II MOST WANTED, pevačice su prvi put zapevale zajedno i definitivno opravdale sam naziv pesme. Ne sumnjamo da će se ova pesma pronaći u samom epicentru najnovijih hitova i biti sastavni deo svake playlist-e.

JOLENE BEY IS HERE

There’s no country without Dolly

Nakon mnogobrojnih spekulacija, da li će poznata pevačica preraditi vanvremenski country singl JOLENE, dobili smo potvrdne vesti. Američka pop ikona još jednom je dokaza svoje vanserijske volakne sposobnosti i poentirala da je diva apsolutno svakog žanra. Još jedna komponenta koja spaja našu omiljenu it devojku Miley i ženu koja je sinonim američke muzičke scene, je što su igrom slučaja obe preradile ovaj evergreen hit. S tim u vezi, sada zasigurno tvrdimo da ni jedan contry album ne možemo zamisliti bez Miley Cyrus, JOELENE with a touch of Dolly Parton i sada Beyonce.

„Levii’s jeans“

Levi(i)’s got Bay’s back

Poznata američka diva obožavana je i od strane modne industrije. Na svom novom albumu Beyonce je objavila pesmu pod nazivom „Levii’s jeans“. Neminovno je da je Levi’s denim predstavlja apsolutni must svakog kaubojskog outfit-a. S tim u vezi, naravno da je ovaj brend na neki način pronašao svoje mesto na pomenutom country albumu. Nakon ovog saznanja, poznata jeans kompanija odlučila je da svoje ime na kratko promeni u Levii’s jeans. Američka diva još jednom je stavila doznanja na svoj kulturološki uticaj i našla se u samoj žiži javnosti.

Učitati još
Zatvori