Fashion & sports: Tommy Hilfiger pruža mogućnost da budete deo košarkaškog VIP iskustva – evo i kako
Fashion & sports: Tommy Hilfiger pruža mogućnost da budete deo košarkaškog VIP iskustva – evo i kako

Fashion & sports: Tommy Hilfiger pruža mogućnost da budete deo košarkaškog VIP iskustva – evo i kako

Američki modni brend Tommy Hilfiger pruža priliku ljubiteljima košarke da uživaju u VIP iskustvu i podrže najbolje timove iz regiona koji su se plasirali u uzbudljivu završnicu Aba lige. Kultni brend na taj način naglašava suštinsku važnost košarke i odaje priznanje njenoj ulozi u povezivanju različitih zajednica. Sport je oduvek bio neizostavan deo vizije brenda Tommy Hilfiger, što se posebno ističe kroz globalne saradnje poput one sa teniskim šampionom Rafaelom Nadalom i vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. U nastavku, donosimo detalje.

Kako da učestvujete?

Potrošači koji u periodu od 16. aprila do 16. maja 2024. ostvare najveću ukupnu kupovinu Tommy Hilfiger artikala iz kolekcije proleće/leto 24, osvajaju VIP ulaznice za sve finalne utakmice ABA lige, koje će se održati u Beogradu.

Prilikom kupovine, potrebno je da skenirate svoju loyalty karticu u okviru Fashion&Friends aplikacije kako biste imali priliku da osvojite nagradu.

Šta možete da osvojite?

Paket od 2 VIP ulaznice za svaku utakmicu finalne serije playoff-a ABA lige koja se odigrava u Beogradu.

Spisak prodajnih mesta u kojima se realizuje ova kampanja:

  • Tommy Hilfiger prodavnice Galerija, Ušće, Rajićeva, Promenada i Forum Niš
  • Fashion&Friends prodavnice: Galerija, Ušće, Rajićeva, Delta City, BEO, Ada Mall, BIG Fashion Beograd, Promenada, BIG Fashion Novi Sad, BIG Fashion Pančevo, BIG Fashion Kragujevac, Delta Planet Niš
  • Fashion & Friends online shop

Ukoliko imate dilemu šta da obučete – we don’t

Ukoliko imate dilemu šta da obučete za košarkašku utakmicu, donosimo predlog stylish odevnih komada iz aktuelne kolekcije za proleće/leto 2024. koji će vas izdvojiti kao istinsku ikonu stila na tribinama. Odabrali smo one komade za nju i njega koji se sjajno kombinuju i koji čine neodoljiv spoj udobnosti i atraktivnosti. Ready for the [fashion] game ?

Journal Finds: Tommy Hilfiger kolekcija za proleće/leto 2024.

Foto: Tommy Hilfiger promo/ www.fashionandfriends.co/ Instagram @tommyhilfiger

Učitati još
Zatvori