Journal style vodič: Aksesoar koji podiže kombinaciju na sledeći nivo
Journal style vodič: Aksesoar koji podiže kombinaciju na sledeći nivo

Journal style vodič: Aksesoar koji podiže
kombinaciju na sledeći nivo

PROMO

Da li revije na svestkim Nedeljama mode još uvek uživaju status vodećeg modnog maga ili su pak štafetu prepustile društvenim mrežama i talentovanim entuzijastima neprikosnovene vizije kombinovanjem gotovo nepomirljivih ideologija, pitate se? Granica između piste i street style-a je jedva vidljiva, a modne kuće sve više osluškuju spekulacije entuzijasta koji su jednostavno shvatili pravila stilskih igrica. Reklo bi se da su revije samo zvanična potvrda uspostavljanja novih vizuelnih identiteta dok na ulicama metropola moda zaista živi. Ko diktira trendove – pitanje je koje zahteva jasan odgovor, a tekstilna industrija ga lukavo negoduje.

Bilo kako bilo, nakon analize najvažnijih dešavanja na Nedeljama mode i uspostavljanja korelacija sa dominantnim lookovima na društvenim mrežama kreirali smo kratki style vodič koji se oslanja na kombinovanje aksesoara. Jasno je da modni dodaci podižu svaki outfit na viši nivo, a ovog puta naglasak stavljamo na popularnu paletu boja. Saveti koji će se naći na našoj listi predstavljaju ultimativni mood board za večernji izlazak, a kako se bliži Dan žena ovo je idealan trenutak da ih rekreirate.

Black is such a happy color

Crna boja je izraz besprekorne elegancije i sofisticiranosti, a ukoliko se odlučite za aksesoar u ovoj boji naš savet je da se nakratko poigrate sa komadima i u drugim nijansama. Naime, osnova kombinacije je još uvek u nijansi crne, te je naš izbor crna rolka i crna pencil suknja. Zatim, pri odabiru sakoa savetujemo da to bude 80s inspired model u svetlijim nijansama sive i nekog atraktivnog dezena. Cipele biramo Mary Jane na visoku petu, a neočekivani twist uvodimo odabirom torbe u jarko ljubičastoj boji. Pro tip, ukoliko ste pušač i koristite manje štetne alternative crni IQOS ILUMA PRIME uređaj za zagrevanje duvana odlično se kombinuje sa pletenom torbom i čini veče savršenim.

IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima
IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima
IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima

Eat wear your greens

Insajderska informacija koju vam dostavljamo (brzom) poštom jeste da zelena boja, pogotovo olive green nijansa, dominira baš svim kolekcijama na Nedeljama mode u Milanu i Parizu. Ali, kako je kombinujemo? Naš predlog su cipele na štiklu u beloj boji i to – špicaste. Ovaj model sebično čuva status najpopularnije siluete, a kada je reč o kreiranja savršene kombinacije za osmomartovsku večeru (ili pak koncert) bela mini haljina sa faltama je odličan izbor. Bele hulahopke i balletcore su još uvek aktuelni, a mi smo se odlučili za monohromatski look koji podižemo na viši nivo tako što u jednačinu uvodimo green bag, a ako ste pušač i koristite manje štetne alternative stilska priča se zaokružuje zelenim IQOS ILUMA PRIME uređajem za zagrevanje duvana.

IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima

We’re golden

Teorija o pripadnosti jedinstvenoj zlatnoj ili srebrnoj kategoriji nakita u potpunosti je redefinisala način implementiranja aksesoara. Mi smo tim gold jewelry, a ova nijansa idealno koordinira cherry red kombinaciji koju ovog puta kreiramo specijalno za Dan žena. Kitten heel model je zaludeo scenu, a one u bordo nijansi postali su neizostavan komad za proleće. Ove cipele kombinujemo sa oversized sako-haljinom vintage izgleda, a outfit podižemo na viši nivo zlatnim minđušama, kao i pažljivo odabranim prstenjem. Final touch – šnalice i u slučaju da ste pušač i koristite manje štetne alternative zlatni IQOS ILUMA PRIME uređaj za zagrevanje duvana.

IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima

In lilac we trust

Cherry red kitten heels su još uvek u igri, a poslednja kombinacija predstavlja alternativu dosadašnjim predlozima. Ovog puta, u potpunosti se okrećemo formal wear ideologiji i biramo haljinu ravnog kroja u grafitno sivoj nijansi. Zašto, pitate se? Zato što se izbor aksesoara svodi na upravo na ljubičastu kolor paletu koja se idealno kombinuje sa sivim tonovima, a ukoliko ste pušač i koristite manje štetne alternative svakako može da bude reč o IQOS ILUMA PRIME uređaju za zagrevanje duvana u nijansi lila. Takođe, u jednačinu dodajemo i sive hulahopke koje su zaludele scenu.

IQOS ILUMA PRIME – aksesoar koji se kombinuje uz sve

Modne ideologija kombinovanja prvobitno su se svodile na uparivanje cipela i tašni, a sada smo tradicionalne norme zamenili savremenim načelima. Idealno stilizovan outfit sada zahteva i stilizovanje tech uređaja poput slušalica i mobilnih telefona koji su dizajnirani upravo prema normama popularne mode. Tako je i IQOS uređaj za zagrevanje duvana, osim što predstavlja bolju alternativu od nastavka pušenja cigareta, postao i ultimativni aksesoar koji podiže look na viši nivo. IQOS ILUMA seriji uređaja za zagrevanje duvana pridružuju se i IQOS ILUMA PRIME najnoviji uređaji za zagrevanje duvana koji su zasnovani na SMARTCORE INDUCTION SISTEM™ tehnologiji koji dolaze u čak četiri trendi boje – crnoj, zelenoj, zlatnoj i lila.

Proleće je vreme promena, a ukoliko ste pušač i želite da pređete na manje štetne, bezdimne alternative, IQOS ILUMA serija uređaja ne sagoreva duvan već ga zagreva unutar duvanske patrone, čime se sprečava nastajanje duvanskog dima, a samim tim i emitovanje velike količine štetnih materija. Vizija sveta bez duvanskog dima je još bliža ostvarenju, uz nove, revolucionarne IQOS ILUMA PRIME uređaje za zagrevanje duvana. Držač i džepni punjač imaju aluminijumsko kućište sa omotačem na džepnom punjaču, a zahvaljujući procesu zagrevanja uz pomoć indukcije, u držaču ne ostaju ostaci duvana koji bi zahtevali čišćenje.

IQOS ILUMA PRIME: Kako ga kombinujemo sa večernjim autfitima
IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnot. Samo za punoletne.

Foto: Ljubo Ašćerić (@ljubo.asceric)

Učitati još
Zatvori