Beyoncé izvela na scenu Blue Ivy da nastupa tokom Renaissance turneje u Parizu
Beyoncé izvela na scenu Blue Ivy da nastupa tokom Renaissance turneje u Parizu

Beyoncé izvela na scenu Blue Ivy da nastupa
tokom Renaissance turneje u Parizu

Od samog početka Renaissance svetske turneje, snimci ikoničnih nastupa pevačice preplavili su društvene mreže, obezbedivši da se niko ko nije uspeo da uzme karte oseti izostavljeno. Međutim, Beyoncé je sinoćni nastup u rasprodatoj areni Stade De France u Parizu učinila naročito posebnim u trenutku kada je izvela ćerku Blue Ivy da joj se pridruži na sceni za zajednički nastup.

Blue Ivy takes the stage 

Jedanaestogodišnja Blue Ivy napravila je svoj debitantski nastup na Renaissance turneji ispred više od 80 hiljada ljudi u rasprodatoj areni u Parizu. Pridruživši se Beyoncé na sceni za izvedbu pesme The Lion King: The Gift „My Power“, Blue je plesala zajedno sa svojom mamom ne propuštajući nijedan beat.

Za nastup, Blue je nosila svetlucavo srebrno odelo kako bi se uklopila sa svojom mamom, u kombinaciji sa tankim ovalnim parom naočara za sunce.

Na naše (ne)iznenađenje, #BlueIvy je upravo u trendingu na Twitter-u, zahvaljujući svim snimcima snimljenih od strane fanova tokom koncerta dok Blue ima svoj spotlight momenat.

Nepotrebno je reći, ali „Destiny’s Child“ je upravo pokazala šta nas sve tek čeka u budućnosti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori