Beyonce u Mugleru na Renaissance turneji
Beyonce u Mugleru na Renaissance turneji

Beyonce u Mugleru na Renaissance turneji

Beyonce je ponovo na turneji i želeli to da priznate ili ne – američka pevačica zaista zna kako da napravi show za pamćenje. Prvi prikazi sa Renaissance turneje još jednom su dokazali da je ona bespogovorno najbolji performer današnjice i da su njeni nastupi višesatne predstave, a ne puka muzička izvođenja. Fanovi su od samog izlaska albuma priželjkivali više vizuelnih ostvarenja, ali je Bey imala bolji plan – kostimi na turneji predstavljaju idealno vizuelno otelotvorenje jednog od najuticajnijih muzičkih projekata. Prema tome, donosimo kratak Renaissance tour fashion recap.

Buckle up, biće ovo zanimljiva vožnja.

Queen B(ee)

Za početak – šta nam je promaklo? Šesnaest komada iz kolekcije koju su Beyonce i Olivier Rousteing pripremili za Balmain, a bili su dizajnirani tako da isprate svaku pesmu sa album.

A šta jeste nosila? Šljokičavi Loewe kombinezon „obmotan rukama“, costum made Alexander McQueen kombinezon, kao i Courrèges metalik bodi. Takođe, nosila je i poslednju viralnu kreaciju japanskog brenda Anrealage koja pod UV zracima menja boju.

Last, but not least – Mugler

Veza između brenda Mugler i Beyonce datira još iz perioda njene Sasha Fierce ere kada je nosila korset inspirisan Motorcycle kolekcijom Thierry Muglera iz 1992. godine. Deceniju (i više) kasnije, Queen B(ee) ponovo nosi korset francuske modne kuće, ovoga puta u obliku pčele (bee) i u produkciji sadašnjeg kreativnog direktora Caseya Cadwalladera. Ceo kostim podseća na arhivske dizajne kuće.

Učitati još
Zatvori