Izašao je trailer za remake filma “Road House” sa Jake Gyllenhaalom u glavnoj ulozi
Izašao je trailer za remake filma “Road House” sa Jake Gyllenhaalom u glavnoj ulozi

Izašao je trailer za remake filma “Road House” sa Jake Gyllenhaalom u glavnoj ulozi

Objavljen je prvi trailer za film Road House u produkciji amazonovog Prime Videa. Nova verzija kultnog filma iz osamdesetih nastaje u režiji Amerikanca Douga Limana, a glavnu ulogu tumači Jake Gyllenhaal.

Jake Gyllenhaal jedan je od najuspešnijih holivudskih glumaca. Spreman na fizičke i mentalne izazove, igrao je u filmovima raznih žanrova, a mi ga znamo kao umetničkog kritičara u trileru Velvet Buzzsaw i ulozi Jamiea u jednom od ozbiljnijih romantičnih filmova. Sada, tumači bivšeg boksera zaposlenog u haotičnom baru na Floridi – prava action-packed filmska premisa.

Šta znamo o ovom rimejku?

Holivud je u potpunosti prihvatio kulturu rimejkova. Nakon što je hit-komedija Mean Girls ponovo stigla na velike ekrane, a čuveni vampirski film Twilight postao serija, na red je došao i Road House.

Road House je akcioni film iz 1989. godine koji prati klupskog izbacivača, Daltona (Patrick Swayze). Dalton stiže u mali grad u Mizuriju kako bi sredio nerede koji su se oteli kontroli. Delo iz 1989. ubrzo se našlo na mnogim must-watch listama. Takođe, predstavlja i jednu od najboljih rola holivudske ikone, Swayzea. Kultnu rolu klupskog izbacivača sada preuzima Gyllenhaal. Film je ujedno i prva saradnja Jakea i Limana, reditelja poznatog po filmu Edge of Tommorow. U ostalim ulogama gledaćemo čuvenog irskog boksera Conora McGregora, Danielu Melchior, Lukasa Gagea i druge.

Dok fanovi smatraju da je original trebao ostati netaknut, te da niko ne može da zameni Swayzea, datum izlaska filma je već najavljen. Tako, on na Prime Video stiže 21. marta, a nas je iznenadila i jedna neuobičajena činjenica. Naime, reditelj Doug Liman odlučio je da bojkotuje sopstveni film. Razlog za to? Odluka Amazona da film ne distribuira u bioskopima.

Foto: Instagram @roadhousemovie

Učitati još
Zatvori