Sydney Sweeney u potpuno drugačijem izdanju: Ovo je novi film mlade glumice
Sydney Sweeney u potpuno drugačijem izdanju: Ovo je novi film mlade glumice

Sydney Sweeney u potpuno drugačijem izdanju:
Ovo je novi film mlade glumice

Nakon što je romantična komedija Anyone But You sa Sydney Sweeney u glavnoj ulozi nametnula mišljenje da rom com eri ipak nije došao kraj, mlada glumica je najavila još jedan projekat nimalo slične glumačke ideologije. Naime, zvezda serije Euphoria protagonistkinja je novog horor filma Immaculate i fanovi su, reklo bi se, oduševljeni.

Devil works hard, but Sydney Sweeney works harder. U veoma kratkom periodu glumica je predstavila brojna kinematografska ostvarenja u kojima tumači glave likove, a pored filma Anyone But You koji je bespogovorno obara rekorde gledanosti i zarade u bioskopima, u pripremi je Marvelov projekat Madame Web.

Immaculate Movie

Film Immaculate prikazuje dobro poznatu priču. Sydney Sweeney u horor filmu Michaela Mohana glumi ženu koja je posvetila život religiji i koja se useljava u ukleti manastir u jednom italijanskom selu. Manastir spolja deluje bajkovito, a novoobjavljeni trailer otkriva da će Ceciilia, koju glumi Sudney, doživeti svojevrsnu patnju dok se nosi sa misterioznom trudmoćom.

„It’s a miracle. You are with child“, reči su koje odjekuju najavnim videom.

Nakon njene trudnoće manastir postaje nesigurno mesto jer mračne sile žele da naude Ceciliji. A, pored Sydney Sweeney koja je ujedno i producetkinja filma, glumačku ekipu upotpunjuju Àlvaro Morte, Dora Romano, Giorgio Colangeli, Simona Tabasco, Benedetta Porcaroli i Giampiero Judica. Scenario je napisao Andrew Lobel.

Film Immaculate stiže 22. marta.

In fashion we trust

Sydney Sweeney je pored brojnih uloga postala neizostavno lice modne industrije, a njen uticaj vidljiv je i u kategoriji besprekornog stila. Saradnja sa mlađom bebom Miuccie Prade, modnom kućom Miu Miu, omogućila je mladoj glumici da zakorači u svet luksuzne mode i to u trenutku kada Miu Miu dobija status najpoželjnijeg brenda na sceni.

@sydney_sweeney
Učitati još
Zatvori