Sarah Jessica Parker najavila početak snimanja treće sezone serije „And Just Like That…”
Sarah Jessica Parker najavila početak snimanja treće sezone serije „And Just Like That…”

Sarah Jessica Parker najavila početak snimanja treće sezone serije „And Just Like That…”

Iako je poslednja epizoda serije Sex and the City izašla 2004. godine, ona je zbog brojnih razloga stekla kultni status koji održava do danas. Upravo zbog toga, u godinama koje su usledile mnogi producenti pokušali su da osmisle serije koje će imati sličan koncept i radnju, te u kojima će fokus biti na ženskim likovima. Iako su neke od njih stekle veliku popularnost, fanove serije Sex and the City najviše je obradovala vest da će ona dobiti spin-off. I to sa istim likovima.

Prva epizoda ove dramedije pod nazivom And Just Like That… emitovana je krajem 2021. godine. Sada, nakon kraće pauze – glumci se ponovo vraćaju na set. A informaciju da se treća sezona počinje snimati objavila je upravo miss Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker na svom Instagram nalogu.

Here. We. Go. X, SJ

Prvog majskog dana u 2024. godini, na osnovu objave popularne glumice saznali smo da je samo dan pre održan prvi zvanični table reading za treću sezonu ove serije. Sarah Jessica Parker je olovkom vešto prikrila naziv nove epizode. Ipak, vidljivo je da ju je napisao Michael Patrick King.

Međutim, treća sezona serije And Just Like That… još uvek je misterija za brojne fanove. Ono što je za sada poznato jeste da se u njoj neće pojaviti Che Diaz – jedan od najomraženijih likova u istoriji televizije. Insajderi tvrde kako je razlog za to nezadovoljstvo koje fanovi osećaju prema ovom liku. Pored toga, kreatori serije smatraju kako Che više nema šta da doprinese seriji.

Ipak, za sada nije poznato da li će još neko napustiti seriju. Takođe, ne zna se ni da li će se pojaviti novi likovi, odnosno oni iz serije Sex and the City. Stoga ćemo morati još malo da se strpimo dok ne saznamo u kom pravcu će se ovaj put kretati glavna radnja.

Foto: Instagram @sarahjessicaparker / IMDb

Učitati još
Zatvori