Nova sezona serije „And Just Like That…“: Jedan lik se više neće pojavljivati i fanovi su oduševljeni
Nova sezona serije „And Just Like That…“: Jedan lik se više neće pojavljivati i fanovi su oduševljeni

Nova sezona serije „And Just Like That…“: Jedan lik se više neće pojavljivati i fanovi su oduševljeni

Izgleda kako će fanovi serije And Just Like That… dobiti ono što su dugo priželjkivali. Jedan od najomraženijih likova u istoriji televizije – Che Diaz, neće se pojaviti u trećoj sezoni serije. Podsetimo, Che je u prve dve sezone bio jedan od bitnijih likova. To je nebinarni lik koji se bavi komedijom,  upoznali smo ga tako što na samom početku vodi podcast s Carrie Bradshaw, ali s vremenom se upušta u vezu s Mirandom.

Zašto se Che neće vratiti?

Zvanični razlog zašto se Che više neće pojavljivati u seriji još nije poznat, ali se spekuliše kako bi to moglo biti zbog pro-Palestinskih stavova Sare Ramirez koja glumi Che. Naime, Ramirez je na Instagramu objavila post u kojem navodi kako Hollywood stavlja na blacklisu određene radnike koji su vokalni u vezi sa svojom podrškom Palestini u trenutnom ratu protiv Izraela. Iako Ramirez nije napisala da je to razlog zašto se neće vratiti u seriju And Just Like That… u istom postu je, izgleda prestala i da brani svoj lik kazavši: Čudno je koliko su mnogi u Hollywoodu performativni. Još performativniji od mog poslednjeg lika.

Ipak, mnogi insajderi tvrde kako je pravi razlog upravo nezadovoljstvo koje fanovi osjećaju prema Che. Kreatori serije navodno smatraju kako Che nema više šta da doprinese seriji.

Najgori lik ikad?

Od trenutka kada su se pojavili na našim ekranima, Che nazivaju najgorim likom ikada. Che je više kao nekakva karikatura nebinarne osobe oko koje se svi osećaju neprijatno. Ono što su fanovi takođe prebacivali kreatorima jeste veza s Mirandom. Nakon što prevari Stevea s Che, Miranda jednostavno nije kakva je bila u seriji Sex and the City. Jednom snažna i odlučna žena, Miranda je u And Just Like That… sve suprotno od toga. Stalno hoda po jajima kada je u društvu Che, bojeći se da će reći politički nekorektnu stvar. Postoji još jedan problem. Che se bavi komedijom i prikazuju se kao nekakva legenda komedije koja se sprema za Netflix special te sitcom Che Pasa?, no kada zapravo imamo priliku da vidimo samu izvedbu, komedija je poslednje čime bi se ovaj lik trebalo da se bavi.

Stoga, patnja mnogih fanova napokon je završena i Che Diaz stvar je prošlosti.

Foto: Profimedia

Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori