Sarah Jessica Parker usvojila mače iz serije „And Just Like That“
Sarah Jessica Parker usvojila mače iz serije „And Just Like That“

Sarah Jessica Parker usvojila mače iz serije
„And Just Like That“

Poznato je kako Carry Bradshaw vrednuje slobodu i lični prostor koji primarno koristi za skladištenje svojih modnih komada. Ipak, za mače po imenu Shoe je napravila izuzetak. Bilo je toliko slatko da mu čak ni Carrie nije mogla odoleti, te ga je udomila. A Sarah Jessica Parker je dokazala da glumac zapravo unese deo sebe u svaku ulogu. Kako? Nije mogla da se oprosti od svog ljubimca, koji je bio njen verni pratilac u seriji  And Just Like That, pa ga je usvojila i u stvarnom životu.

Sarah Jessica Parker sa ljubimcem Shoe - And Just Like That
Sarah Jessica Parker sa ljubimcem Shoe - And Just Like That

Sarah Jessica Parker je na svom Instagram nalogu objavila da je usvojila mače iz serije And Just Like That, i da je ono sada njen novi kućni ljubimac. Parkerova je postavila mnogobrojne slike sa svojim ljubimcem, otkrivši da je njegovo pravo, of-screen ime Lotus. Zajedničkom odlukom, Sarah i njen muž Matthew Broderick su usvojili mače iz organizacije za zaštitu životinja Connecticut Humane Society. I tako je Shoe the Kitten, tj. Lotus, zvanično postao član porodice Parker-Broderick. A mi mislimo da bolji dom nije moglo da dobije.

@sarahjessicaparker
@sarahjessicaparker
@sarahjessicaparker

Poznato je da je njihova porodica već bogata sa dve mačke, s obzirom na to da Sarah često objaviljuje fotografije sa njima. Svi ljubimci su usvojeni iz iste organizacije za zaštitu životinja, nakon čega je svako mače dobilo ime po specifičnom cvetu. Na njenom profilu možemo videti slike sa Lotusom, na kojima Sarah ne može sakriti ogromnu ljubav koju ima prema istom. Baš kao i u seriji. A kako je HBO najavio i treću sezonu And Just Like That, izgleda da ćemo se i dalje družiti sa Lotusom, svima poznatiji kao Shoe The Kitten.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori