Journal izbor: Zara komadi koje smo pronašli na sniženju
Journal izbor: Zara komadi koje smo pronašli na sniženju

Journal izbor: Zara komadi koje smo
pronašli na sniženju

Kako bismo vam olakšali potragu za vreme zimskih sniženja, umesto vas smo zavirili u Zarin asortiman i izdvojili najbolje ulove. Pogledajte koji su se to Zara komadi našli na našem sposki i nekoliko strilskih trikova kako da ih kombinujete.

Journal style tricks

zara

Leather effect zipped trousers

Kožne pantalone jedan su od onih univerzalnih komada koje poseduju predstavnice različitih stilskih izražaja. Stoga, niz mogućih kombinacija je zaista beskonačan. Naš današnji predlog jeste džemper tamnijih nijansi i crni kaiš sa metalik kopčama koji će se pomalo poigrati sa ovim dnevnim autfitom i jasnije istaći vašu siluetu.

zara

Satin skirt

Aktuelnost satenskih suknji ne jenjava, te smo pronašli nekoliko zanimljivih načina stilizovanja. Duboke čizme su im najbolji prijatelji, a u primerima koje smo naveli u nastavku teksta primećujemo odličnu koordinaciju boja.

zara

Full lenght trousers

Još jedan komad koji posedujemo „za svaki slučaj“. I zaista ih nosimo u raznim slučajevima – od poslovnih sastanaka do lagane vikend šetnje sa prijateljima. Ipak, kombinovanje običnih sivih pantalona ume da bude modni izazov. Stoga, danas biramo aktuelnu kombinaciju sa crop belom košuljom i džemperom pažljivo odabrane nijanse sive boje.

Pleated top

Plisirani top uvek može da se iskombinuje uz recimo široke farmerke, međutim danas vam donosimo predlog kako da upravo ovaj komad postane sastavni deo slojevitog oblačenja poput džempera koji često zauzima vodeću ulogu u layering-u.

Halter neck waistcoat

Kombinovanje halter neck waistcoat-a često dolazi sa uparivim donjim delom. Te filozofije se držimo i danas, te vam donosimo dva načina stilizovanja ovog komada – sa suknjom ili pak pantalonama. Ispod njega kao prvi izbor predlažemo crop košulju dugih rukava i oversized sakoom u istoj boji. Drugi predlog je asimetrična bela široka košulja otkopčanih rukava.

Leather high-heel boots

Crno-bele kombinacije su oduvek bile izraz elegancije, stoga i naš današnji predlog su crne čizme sa belim detaljima u vidu postave od veštačkog krzna i jednostavnom kratkom crnom haljinom sa belim elementima na bretelama i oko struka.

Short box pleate skirt

Kombinovanje crne kratke suknje veoma je jednostavno. Danas, pak, biramo all black everything autfit sa crnim dokolenicama i crnim ravnim cipelama.

Photo credit. Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori