Schiaparelli front row: Jennifer Lopez i Zendaya u neobičnim izdanjima
Schiaparelli front row: Jennifer Lopez i Zendaya u neobičnim izdanjima

Schiaparelli front row: Jennifer Lopez i
Zendaya u neobičnim izdanjima

Zvanično je počela pariska Nedelja visoke mode. Haute couture italijanska kuća Schiaparelli i ove godine je okupila holivudske zvezde na otvarajućoj reviji. Jennifer Lopez, Zendaya i Hunter Schafer našle su se u žiži javnosti zbog outfita u kojima su uočene u Schiaparelli-jevom front row-u.

Revije modne kuće Schiaparelli uvek sa nestrpljenjem očekujemo. Tako je na prošlogodišnjoj Inferno reviji Doja Cat šokirala crvenim Swarovski outfitom, a Kylie Jenner spoilovala reviju nosivši haljinu sa glavom lava koja je samo nekoliko minuta kasnije viđena na pisti.

Prošle godine se pričalo o tome da li Schiaparelli veliča ili zloupotrebljava životinje. Sada, glavna tema su naočari Jennifer Lopez i Zendayine šiške.

Making a statement

Jennifer Lopez bila je glavna meta fotografa. Odabravši unikatne zlatne naočari za sunce sa obrvama i bundu od 7000 latica pravih ruža, Jennifer se postarala da oba komada dobiju svojih pet minuta. Tako je, u jednom momentu skinuvši naočari, Jennifer otkrila i glamurozni smokey eye makeup look.

Dalje prativši trendove, Lopez je ukombinovala crne grilonke sa plišanim štiklama. Pažnju nam je privukla i crna torbica sa ljudskim likom, kao i matching zlatne minđuše.

Jennifer Lopez / Schiaparelli

Euphoria reunion

Schiaparelli je okupio i zvezde serije EuphoriaZendayu i Hunter Schafer. Zendaya, kao stalna gošća modnih revija, opredelila se za all black look. Crna rolka, duga svilena suknja i mrežaste dokolenice. Zendaya je effortlessly postigla željeni look, ali naš fokus bio je na frizuri.

Novi izgled Zendaya je postigla perikom sa kratkim ravnim šiškama. Svakako, ona nam je (ponovo) dokazala da joj apsolutno sve dobro stoji.

Hunter Schafer opredelila se za plišanu korset haljinu i crne štikle sa zlatnim detaljima. Showstopper njenog outfita bila je zlatna oversized ogrlica, koja je dodatno došla do izražaja time što je Hunter kosu pokupila u besprekornu sleek back punđu.

Zendaya / Schiaparelli
Hunter Schafer / Schiaparelli

Foto: Profimedia, Instagram (@schiaparelli, art8amby)

Učitati još
Zatvori