Sofia Richie i njen sleek lazy bun tutorial – jedan korak radi potpuno drugačije
Sofia Richie i njen sleek lazy bun tutorial – jedan korak radi potpuno drugačije

Sofia Richie i njen sleek lazy bun tutorial – jedan korak radi potpuno drugačije

Sofia Richie je naša go to adresa kada nam je potrebna stilska ili beauty inspiracija. Podjednako dobro igra na oba polja a njena urođena neposrednost najviše dolazi do izražaja na društvenoj mreži Tik Tok. Na ovoj platformi Sofia deli neke svoje svakodnevne rutine, a nakon preporuke za drogerijsku maskaru sada sa pratiocima deli način na koji svoju kosu vezuje u neobaveznu zalizanu punđu. Tehnika se sastoji iz svega par koraka, a jedan će vas sigurno iznenaditi. Krenimo redom.

Sleek lazy bun – korak po korak

Duga i zdrava kosa za neke je samo mit, a Sofia nam je otkrila gamechanger svoje rutine. Kako se i sama borila sa kosom koja se krzala i nije mogla da raste, počela je da uvodi novi korak u svakodnevnoj nezi – svaki put bi prilikom zalizivanja čiste kose umesto gela na nju stavljala pakovanje. Da, pakovanje na čistu isfrotiranu kosu koje ne ispiramo. Time nam kosa upija hranljive sastojke što duže, a frizura zbog dodatnog proizvoda izgleda uredno zalizana.

Pri deljenju kose na sekcije još jedna novina je da jednu punđu zapravo dobijamo iz tri odvojena repa, a ceo ovaj proces doprinosi boljem izgledu frizure i činjenici da vam glava nije ekstremno zategnuta pri samom vezivanju cele kose odjednom. Ovaj mini tutorial je zapravo dva u jedan: savet za negu kose + tutorial za savršen lazy bun.

Uredna frizura kada ostanete bez inspiracije ili vremena

Svi mi neretko nakon pranja kose nemamo živaca da je feniramo i stilizujemo korak po korak, a često se desi da nam je potrebna čista kosa i uredna frizura a vremena je malo. Ova neobavezna ali strogo začešljana punđa je rešenje svih naših problema a plus je da dodavanjem zamenskih proizvoda za stilizovanje u vidu nege pospešujemo rast kose na dnevnoj bazi. Savršena win win beauty situacija.

Lazy bun
Sofia Richie

Foto: Profimedia/ Instagram/ Tik Tok

Učitati još
Zatvori