Zendaya predstavila novu Valentino eru na sinoćnoj reviji u Parizu
Zendaya predstavila novu Valentino eru na sinoćnoj reviji u Parizu

Zendaya predstavila novu Valentino eru na
sinoćnoj reviji u Parizu

Kako to mislite Valentino a nije pink? 

Iako je na jučerašnjoj reviji većina ambasadora ove modne kuće nosila pink autifte, Zendaya i njen stilista rešili su da prkose. Glumica se pojavila na dogadjaju odevena od glave do pete u crni, pretpostavljamo custom made Valentino look.

Law Roach, poznatiji na IG kao @luxurylaw, stilizuje Zendaya-u od njene 14. godine kada je ušla u svet šoubiznisa. Njihova saradnja je jedan od primera kako se gradi vizuelni identintet jedne javne ličnosti iz temelja. Kao i, kako se taj vizuelni identitet godinama održava što je, verujte nam, podjednako težak posao.

Kada je pre par godina dobila cover za američko izdanje magazina Vogue, Zendaya je insistirala da za stajling bude zadužen njen dugogodišnji saradnik. Iako Vogue retko pravi ovakve ustupke, jer na snimanjima uvek radi njihov celokupan tim, presedan je tada napravljen.

Valentino
Zendaya i njen stilista Law Roach via @justjared

Zendaya x Valentino

Danas, Zendaya važi za ikonu stila i jako je poštovana u modnim krugovima, kao i u celoj modnoj industriji generalno. Ona je aktuelno zaštitno lice brenda Valentino, koji je sinoć svoju kolekciju SS ’23 prikazao u Parizu.

Većina celebrity zvanica i influensera nosila je i dalje autentičnu pink Valentino boju, dok se Zendaya pojavila u crnom autfitu i najavila novu vizuelnu eru brenda. Naime, „Unboxing Valentino“ je nova kolekcija koju nam je prezentovao Pierpaolo Piccioli , a koja je usmerena više ka minimalizmu. A složićete se, sve što nije total pink head to toe autfit je za nas minimalizam.

Da li to znači da je došao kraj pink boji u Valentino kreacijama? Iako smo se mi lično iste zasitili, sigurni smo da će nastaviti da se provlači kroz njihov vizuelni brend idenitet. A vi budite kao Zendaya – ignorišite stare trendove i plasirajte nove.

Zendaya na Valentino SS '23 reviji u Parizu

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori