Doja Cat i Pamela Anderson odlaze u Raj u novoj Heaven by Marc Jacobs kampanji
Doja Cat i Pamela Anderson odlaze u Raj u novoj Heaven by Marc Jacobs kampanji

Doja Cat i Pamela Anderson odlaze u Raj u
novoj Heaven by Marc Jacobs kampanji

Raj se izgleda pretvorio u celebrity zajednicu. Doja Cat, Pamela Anderson i Charli XCX osvanule su u novoj Heaven by Marc Jacobs jesenjoj kampanji. Sestra-brend nastao je pre dve godine pod kreativnom direkcijom Ave Nirui i njene nekonvencijalne vizuelne manifestacije.

Weird girl aesthetic je najprecizniji opis vizuelnog identiteta Heaven by Marc Jacobs kolekcije. Ove sezone serija odeće mladalačkog brenda oživljava izgled Harajuku devojke. U raju se upoznaju devedesete i y2k u vidu schoolgirl suknjica, babydoll haljinica i širokih cargo pantalona. Radovi umetnice Eri Wakiyama nalaze se na majicama i torbama. Dok se citati i grafika iz filma Fallen Angels kineskog reditelja Wong Kar-wai pojavljuju na duksevima i trikotažama. Bajkovite ilustracije tattoo umetnika Willa Sheldona uočavamo u vidu printa na kratkim majicama, kao i na atraktivnom nakitu.

Nedavno smo vam predstavili i kapsulnu kolekciju za proleće 2022. godine švedskog repera Benjamina Reichwalda, poznatijeg kao Bladee, upravo u saradnji sa modnim brendom Heavn by Marc Jacobs. Tekst pročitajte ovde.

Foto: Marc Jacobs, Instagram

Učitati još
Zatvori