Tim koji dobija – Prada, Scarlett Johansson i Galleria handbag 
Tim koji dobija – Prada, Scarlett Johansson i Galleria handbag 

Tim koji dobija – Prada, Scarlett
Johansson i Galleria handbag 

Prolećna sezona je stigla a sa njom i nove kolekcije, inspiracije i pravci poslovanja naših omiljenih modnih giganta. Čini se da su modne kuće svoj zadatak ovog puta shvatile i više nego ozbiljno. Znajući da naše apsolutne favorite predstavljaju celebrity kampanje, ovu sagu doveli su do višeg nivoa. U epicentru power duoa našli su se ni manje ni više no Versace i Fendi. Italijanska meduza prezentovala je ikonični duo Ciliana Murpheya i Ann Hatawey, dok je Fendi proslavio porodične korene uz Kate i Lilu Grace Moss.

Devil works hard but Prada works harder, te ni ovaj modni brend nije prespavao celebrity talas. Šta više, Prada je iz svoje arhive povukla jednu od ikoničnijih saradnji u amanet all time klasiku – Galleria handbag-u. Ovog puta, italijanskoj modnoj kući stiglo je pojačanje i to u stilu Scarlett Johansson.

POWER DUO

Ovo nije prvi put da susrećemo ovaj ikonični dvojac. Naime, poznata američka glumica već se nalazila u ulozi ambasadora italijanske modne kuće i to joj je i više nego dobro išlo. Ne krijemo da nam je ova američka zvezda jedna od on screen favorita, te smo njenu pojavu u modnoj industriji dugo iščekivali.

Ovog puta, italijanska modna kuća pronašla je inspiraciju u glumačkom zanatu. Glumac kao takav, konstantno se nalazi u procesu transformacije i renovacije kroz likove koje tumači ali na neki način, svakom da lični pečat. S ovim principom poistovetio se i jedan od naših omiljenih modnih giganta. Istoriju pomenute modne kuće oduvek je pratilo traganje za novom inspiracijom i načinom izražavanja. Fokus svoje konekcije s poznatom glumicom, brend je pronašao unutar samog procesa glumačkog približavanja raznovrsnim ulogama i likovima. Ovaj princip Prada je uvidela kako u filmu, tako i u modnoj industriji.

THE CAMPAGNE ITSELF

Sama kampanja fokusirala se na tehnici i usavršavanju, kako glumačkog zanata tako i dizajna unutar modne industrije. Njujorški photoshoot prikazao je Scarlett kroz statične i pokretne slike u kojima glumica usavršava svoj zanat. Svakodnevni modni izbor poznate glumice upravo je Prada Galleria handbag, viđena kao životni alat umesto plastične prizme proizvoda.

Uz svakodnevnu ličnu i poslovnu transformaciju Scarlett Johansson, transformiše se i njen outfit of the day. Međutim, deo apsolutno svakog outfita predstavlja Prada Galleria handbag. Ona se transformiše, upotpunjava i donosi notu ikoničnosti svakom look-u.

Prada donela nam je još jedan razlog zbog kog su njeni komadi apsolutni must have. S tim u vezi, interesuje nas koje će se verzija Galleria handbag-a probaći na samom vrhu vaše wishlist-e ?

Foto: PRADA, Instagram / @prada

Učitati još
Zatvori