Cillian Murphy u novoj ulozi – kao zaštitno lice modne kuće Versace
Cillian Murphy u novoj ulozi – kao zaštitno lice modne kuće Versace

Cillian Murphy u novoj ulozi – kao
zaštitno lice modne kuće Versace

Cillian Murphy does it again!

Cillian Murphy & Anne Hathaway – ikonični duo staje ispred modne kuće Versace. Oskarovci ne prestaju da nas iznenađuju i, čini nam se da je u poslednje vreme Cillian Murphy neprestano u javnosti. To je, naravno, razumljivo uzevši u obzir njegova brojna dostignuća – od Oppenheimera, preko glavne uloge u filmskoj adaptaciji knjige Blood runs coal, do uloge u filmu Peaky Blinders. Nova Versace kampanja će biti ujedno i Cillianova prva kampanja za Versace i prikazuje dobitnika Oskara u ključnim i timeless komadima iz muške kolekcije Versace Icons.

Italijanska dizajnerka Donatella Versace je s ponosom na svom Instagram nalogu objavila vest da će oskarovski duo biti novo lice Versace Icons kolekcije:

Kada sam videla Cilliana na setu, videla sam Versace muškarca u njemu iste sekunde. Jakog, direktnog i ikoničnog! Cillian je jedan od najboljih glumaca današnjice i ja mu se veoma divim i veoma ga poštujem. Nadam se da ćete svi voleti ovu kampanju, kao što smo i mi uživali dok smo je snimali.

Pred objektivima fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta, glumci se pojavljuju u centru black & white portreta. Look-ove je stilizovao Jacob K. Anne se pojavljuje u kompletnoj odeći od teksasa, sa sitnim srebrnim i zlatim detaljima brenda Meduse (tipično Versace). Sa svojim girl-next-door stavom, Anne Hathaway doprinosi svežijem imidžu ove kolekcije, dok Cillian Murphy nosi muški sako (koji kao da je krojen za njega) sa metalnim Medusa Biggie detaljima na džepu na grudima.

Anne Hathaway za Versace Icons @annehathaway, kakav si ti talenat. Tako sam ponosna što te vidim u tvojoj Versace Icons evoluciji. Kolekcija dobija život kada te vidim kako je nosiš – I tvoja magija isijava iz svake slike. Ti si… tako Versace.

Tokom sezone nagrada 2024, Cillian je nosio Versace, uključujući prilagođeno Atelier Versace odelo koje je nosio kada je primio Oskara za Najboljeg glumca na 96. dodeli Oskara.

Kampanja Versace Icons sa Cillianom Murphyjem je globalno startovana 3. aprila.

Foto: Mert Alas, Marcus Piggott, Instagram: @cillianmurphyofficiall, @versace, @annehathaway, @donatella_versace

Učitati još
Zatvori