Vintage je imperativ a glamur inspiracija: Bella Hadid broji pet modnih pobeda u Kanu – a evo i ko ih potpisuje
Vintage je imperativ a glamur inspiracija: Bella Hadid broji pet modnih pobeda u Kanu – a evo i ko ih potpisuje

Vintage je imperativ a glamur inspiracija: Bella Hadid broji pet modnih pobeda u Kanu – a evo i ko ih potpisuje

77. filmski festival u Kanu za nas pripremio je mnoštvo iznanađenja. Izdvojili smo one koji su (za sada) pridobii pažnju modnih objektiva kao i one koji su sijali na ulicama Azurne obale. Anya Taylor-Joy prizvala je francuski glamur, Hunter Schafer street style a Naomi Campbell rekreirala samu sebe. Međutim, svi smo svo ovo vreme razmišljali o princezi Kana – Belli Hadid. Nakon što se nije pojavila na Met Gali, podigli smo crvenu modnu zastavicu uz znak pitanja. Princeza Kana vraća se na najglamurozniji tepih, za sada sa pet modnih pobeda, donosimo i ko ih potpisuje.

The voyage


Kako je 2021. Bela Hadid ušla u istoriju Kanskog filmskog festivala glamuroznom Schiaparelli haljinom i povratkom Jean Paul Gaultier arhive iz kolekcije za proleće/leto 2002. godine, postavila je dugogodišnji zadatak svim ostalim zvanicama a i sebi. Čini se da crveni tepih u Kanu bez poznate manekenke i nije crveni tepih, a na svom putu do ove prestižne destinacije Bellu smo videli u više izdanja.

Prvi paparazzi shot Belle Hadid ugledli smo na jednoj od poznatijih plaža Azurne obale. Poznata manekenka nakon uživanja u francuskoj morskoj soli otišla je do obližnjeg restorana u sklopu same plaže. Kanska princeza obradovala nas je sa dve kombinacije – teget bikini kupaćim kostimom sa kristalima na gornjem delu koji nas je naterao da se zapitamo – da li ovog leta nosimo kristalne kupaće ? Autfit koji je rezervisala za restoran činila je bela košulja koju je zavezala preko bikinija, i demonstrirala besprekoran beach cover up, kao i roze capri pantalone koje uzimaju it epitet ove szone. Francuska rivijera pomno je dozivala Bellu, a ona je odgovorila klasikom.

THE outfit (vintage Prada)


Autfit koji je zapalio modno nebo, bio je verovali ili ne treći po redu. Svojim dolaskom u Kan i odabrani Le Majestic Hotel, poznata manekenka zasijala je u mini braon haljini. Međutim, glavna zvezd autfita, naravno bile su štikle. I naravno, potpisuje ih Prada.

Bella obožava vintage terminologiju i predstavlja jednu od prvih asocijacija na famozni Y2K pravac. Kako poštujemo činjenicu da ostaje dosledna svom ličnom stilu, naravno da se odabir cipela našao pod vintage potpisom. Zvezda pomenute kreacije bile su Pradine kitten heel mule sndale, od bebi roze prevrnute kože. Ove štikle prvi put viđene su na reviji italijanske modne kuće 2000-tih godina.

Ne sumnjamo da je parfem bio Orebella, nakit naravno navija za tim zlata dok naočare 2000-tim godinama poručuju devedesete. Bella Hadid ulice Kana obogatila je vintage vokabularom.

Saint Laurent (by Anthony Vaccarello)


Poznata manekenka i na crvenom tepihu nastavila je braon sagu. Prva zvezda bila je mini haljina uz vintage Pradu, a sada fresh off the runway kreacija koju potpisuju Saint Laurent i Anthony Vaccarello.

Ovog puta Bella se odlučila za haljinu iz jesen/zima 2024. kolekcije. Providnjikave siluete istakle su figuru poznate manekenke dok je šminka bila na smokey strani.

‘005 Gucci


Bella Hadid očekivano prelazi modnu igricu. I ako smo se možda i najviše radovali njenim izdanjima u sklopu crvenog tepiha, ona koja su se našla na ulicama Azurne obale privukla su naš modni radar. Poznata manekenka zasijala je u glamuroznoj krem Gucci haljini iz 2005. godine. Duboki izrez, dijamanti, prorezi i satenske štikle donele su seksipil ali na kanski način, na glamurozni način.

Gianni baby


Čini se da se izabrana kolor paleta Princeze Kana svela na nešto toplije tonove. Prvo je to bila braon saga, zatim bež a sada? Puter žuta, boja sezone. Ovog puta izbor bila je mini haljina upečatljive nijanse koju potpisuje niko drugi no Gianni Versace, uz vintage, naravno. Sivkasti print na haljini savršeno se uklopio s nakitom, a dozu devedesetih donele su naočare manjih razmera s braon staklima.

For Chopard she went with…


Dijamanti i Kan su u neraskidivoj vezi. Ovu terminologiju poznata manekenka odlučila je da prezentuje kako svojim nakitom tako i odabranom kreacijom. Ovog puta u centru pažnje našla se Dsquared2 haljina jesenje kolekcije iz 2006. godine. Glavnu ulogu igrala su gola leđa i dijamanti koji su se nalazili na bratelama, koje su bile spojene s mašnom na podnožju leđa. Za nakit pobrinuo se Chopard, dok je Bella odnela petu modnu pobedu za redom.

Učitati još
Zatvori