U trendu čak i na plaži – beach cover ups kao vaš najbolji prijatelj a high-street veran saveznik
U trendu čak i na plaži – beach cover ups kao vaš najbolji prijatelj a high-street veran saveznik

U trendu čak i na plaži – beach cover ups kao vaš najbolji prijatelj a high-street veran saveznik

Dani su duži, sunce obasjava ulice Beograda, temperature (za sada) prelaze dvadeset peti stepen te nas sve ove okolnosti vode na razmišljanje o famoznoj letnjoj sezoni. Ovo (uglavnom) većini omiljeno godišnje doba, sa sobom donosi ležernije odevne komade, cruise sagu i dobro poznati beach wear.

Nakon vrelih noviteta Soomer swim brenda i naših odabranih high-street favorita, kada su kupaći kostimi u pitanju, shvatili smo da našoj letnjoj (modnoj) priči nedostaje jedan delić. Ovog puta, on se nalazio pod potpisom beach cover ups sage, unutar web izloga high-street brendova.

Summer dresses are a girls best friend

Pre nego uronimo u naše apsolutne favorite, bitno je razjasniti beach cover ups ideologiju. Dobar autfit za plažu ne čini samo autentičan/trendi kupaći, cool torba ili outstandig peškir. Magija primorske sage krije se baš u odeći koju nosimo preko kupaćeg. To mogu biti haljine (koje su uvek jedan od favorita), setovi ili lanene košulje i pantalone. Izbor je širok ali je namera jedna – da naš autfit vrišti fashion čak i na plaži.

Sa haljinama je poprilično teško pogrešiti. One čine savršen komad za plažu s obzirom na to da se veoma lako oblače, prijatne su na koži (zavisno od materijala) i istovremeno izgledaju chic, bez preteranog truda. Kada smo na plaži, ne želimo sto slojeva na već visokoj temperaturi već nam treba nešto lagano ali i moderno. One mogu biti pletene, lanene, od nekog prozirnog materijala ili pamučne.

Get the set, then book a jet

Ukoliko niste fan haljina, we got your back. Kako smo analizirali Instagram stranicu italijanske influenserke Veronice Ferraro, shvatili smo da se set ideologija nalazi u go to sekciji njenih autfit opcija. Kada Vero nešto nosi, automatski to i mi želimo a ovog puta nas je set princip pratio i do plaže.

Pre svega praktični, uvek u trendu i neizostavno cool, setovi su uvek odličan izbor i na neki način verni saputnik beach autfitima. Setovi mogu biti u vidu pantalona i košulje, majice i šortsa ili suknje i sve uzduž i popreko. Nude mnoštvo opcija, kako s izborom materijala od kojih su napravljeni, tako i s izborom silueta.

Udobnost i the cool look su (na plaži) na prvom mestu, te ćete obe komponente pronaći baš kroz setove.

Knit everything

Za kraj, ostavili smo apsolutni imperativ beach stila – pleteni komadi. Sve pleteno doziva leto, dok modna igra ovog godišnjeg doba isto tako ne može bez pomenutih komada. Bile to majce sa kragnom, šortsevi ili pantalone, izgledaće i više nego effortless i cool. Takođe, i vaš svim suit game moćiće da se pokaže u prisustvu ovih komada, te ste dva modna staple-a ugrabili jednim autfitom.

Učitati još
Zatvori